IZJAVA DANA: Kako vas nije sramota?!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Voditelj emisije “24 minuta” Zoran Kesić za BIZLife kaže da političare u svom studiju ne gosti zbog toga što ne bi izdržao da ih ne pita kratko i jasno – Kako vas nije sramota?!

Treba da ih je sramota jer svakodnevno lažu, brutalno zamenjuju teze. To je tako naporno, to je tako dosadno. Oni samo imaju poriv da ostanu što duže na vlasti, u svojim foteljama, da drže jedni druge. Tu nema mesta stidu. Ja u svom društvu volim da imam ljude koji umeju da se stide i sam umem da se stidim. Ne volim ljude koji su bestidni, tako da, verovatno, nisam dobar za intervjuisanje političara, jer emotivno reagujem na te stvari.

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife

Komentari 4

 1. Jordan

  Ja se npr. stidim Vas i ne osecam se lose, jer znam sta je neodgovorno i politicki angazovano novinarstvo – zabavnog tipa

 2. IVANA

  SVE JE U FUNKCIJI NEKE DNEVNE POLITIKE. JA SE STIDIM ZADRUGE, PAROVA, VELIKOG BRATA….ALI KAO ŠTO SVAKA ROBA IMA SVOG KUPCA, TAKO I SVAKA VRSTA MEDIJA I PROGRAMA IMA SVOJU PUBLIKU…ŽALOSNO JE SAMO ŠTO NAM DECA RASTU GLEDAJUĆI TO…JER JE PONUDA KVALITETNIH PROGRAMSKIH ŠEMA VEOMA SIROMAŠNA….KAO I ZEMLJA….

 3. jasna

  Kesić je odličan, ima petlju da se bavi kritičkim novinarstvom u Srbiji danas,
  a to što je rekao za političare je tačno. Meni je muka od obmanjivanja
  naroda zarad isključivo sopstvene koristi i to samo političara, ostalima
  mrvice. Od Srbije i ovog naroda su napravili najsiromašniju zemlju i
  najsiromašniji narod u okruženju, o razvijenima da i ne spomiljem.

 4. branka gostovic

  Ne znam, nije mi jasno, kome se obraća onaj prvi-Jordan ili Jorgan?! “24 minuta”, KESIĆEVIH je SVETLUCANJE U MRAKU. Bar na trenutak se nasmejemo, na nevolje zaboravimo.