IZJAVA DANA: Kome smeta jak doktor Stefanović?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta, Miloš Miškov

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je optužbe lidera Saveza za Srbiju da je falsifikao diplomu fakulteta nazivajući ih “notornim lažima i izmišljotinama”. Savez za Srbiju podneo je krivičnu prijavu protiv Stefanovića i odgovornih sa Megatrend univerziteta zbog, kako tvrde, falsifikovanja diplome o osnovnom fakultetskom obrazovanju.

“Kao što su izmišljali za moj doktorat, tako će se ispostaviti i za ovo. Ovakvim pričama pokušavaju da skrenu pažnju sa ozbiljne korupcije u koju je upleten Đilas, što će se pokazati pre ili kasnije”

Izvor: Agencije

Foto: Beta, Miloš Miškov

Komentari 7

 1. Ana B.

  Ovo je trenutak (koji po redu ) kada bi cela vlada trebalo da “padne” ..bruka,sramota ,izvrgavanje ruglu svemu što je normalno ,zmajavanje ..sve su srozali ,ponizili nas i što je najgore uništili generacije koje dolaze …tamni ,najtamniji vilajet

 2. Perica

  Aj ne zezajte ljudi, pa po faci mu se vidi da je fakultetski obrazovan 😀

 3. miro pavlov

  TO ŠTO SE NAPADA STEFANOVIĆ, JE NEPOTREBNA STVAR, TO RADE DA SE SKRENE PAŽNJA SA DRUGIH OZBILJNIJIH STVARI.DA LI NEKO IMA VALIDNU DIPLOMU ILI NE,IMA KO TO UTVRĐUJE.NEOSTVARENI LJUDI SU VRLO OPASNI JER KOD NJIH PREOVLADAVA ZAVIST, A TO JE VRLO OPASNA BOLEST.

 4. Boris

  Sendvič za gospodina!

 5. Милекол

  Кад ће овај Арсић да докторира ни њему неће да смета факултет за докторат.

 6. Данко Б. Марин

  Не тако давно се Томислав Николић ТЕШКО увредио, јер није знао смер СВОЈИХ завршених мастер студија, јадно-комични су и по томе ће се памтити: сигурно не по СВОЈИМ ,,НАУЧНИМ” радовима 🙂

 7. Ana

  Mučenik. Stavarno nebitan lik, koji se ni za šta ne pita. Obična marioneta u ovom našem, lutkarskom pozorištu, kao i bukvalno svi članovi vladajuće stranke. Ali, takvi su potrebni. Što bi rekao svojevremeno Alija Izetbegović, između pametnih i poslušnih biramo ove druge.

  Nije bitan Stefanović. Nije bitna ni njegova diploma, kao ni diploma bivšeg predsednika. To je bitno za neke normalne, uređene države od kojih smo mi mnogo daleko.

  Hajde da mi krenemo od nekih “sitnijih” stvari i pitanja – uništenih i onda prodatih za siću velikih uspešnih preduzeća, lažnih investitora iz inostranstva koje država finansira i poklanja im silan novac da dođu, dok domaćim privrednicima koji, mučeni, utopistički pokušavaju da posluju u ovom “raju na zemlji”, skidaju kožu s leđa.

  Hajde da se svi mi zapitamo zašto je država otpisala dug od 1,5 milijardu (dolara , Eur, čega već) preduzeću kome zaista nije bilo razloga da otpiše, a svom jadnom , bednom, poniženom i osiromašenom narodu šalje izvršitelje na vrata da nezakonito naplate odavno zastarele dugove.

  Hajde da se svi zapitamo zašto imamo najviše bankarske kamate u Evropi, dok naša guvernerka ponosno javno izjavljuje “Ne pada mi na pamet da tražim od banaka da smanje kamate”. Naravno da ne traži, pošto je ono što joj mi plaćamo (ipak je naš službenik, jer je direktno mi plaćamo od svojih plata i trebalo bi da se bori za interese svog naroda koji je plaća) očigledno sitnica.

  Hajde da se zapitamo zbog čega se toliko forsiraju rijaliti programi, besprizorno ponašanje, seks na televiziji, nasilje, primitivizam svih vrsta. U ovoj zemlji već godinama, sa kulminacijom u poslednjih nekoliko, traje organizovano ispiranje mozgova stanovništva Srbije. Na žalost, veoma uspešno.