IZJAVA DANA: Miki Manojlović objasnio razliku između Apela 100 i potpisa 1000

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: N1 screenshot

Glumac Predrag Miki Manojlović gostovao je na televiziji N1 i tom prilikom je govorio i o javnim ličnostima i njihovom političkom angažmanu

„Ali pre nego što stavim potpis, moram da znam šta i zbog čega to radim i koja je to politička opcija. Potpis 100 (Apel 100 za Sašu Jankovića – prim.ur)  – ja sam tu postavio sebi razna pitanja, potpisuju ljudi, a ne znaju osnovne političke pravce čoveka za koga potpisuju. Šta je program, potpisuju iz nervoze, a isti ti ljudi koje mnogo cenim, nisu u stanju da u svojim esnafima srede stanje, a hoće da srede stanje države. Ne umete da zamenite dobro sijalicu a vi biste da vodite ferari…Potpis 1000 (1000 javnih ličnosti za listu „Zato što volimo Beograd -Aleksandar Vučić – prim.ur.) se razlikuje od potpisa 100 zato što je rekao: „mi podržavamo tu viziju“, a potpis 100 je podržao ime i prezime – velika razlika“.

Izvor: N1

Foto: N1 screenshot

Komentari 8

 1. Dragana

  ispravite ispravite zadnji citat..dodajte nuluuu..glupo izgleda!!!

 2. Aleksandar

  Miki,Sergej ce da se odrekne od
  tebe.:)

 3. milan

  Što reče jedan moj prijatelj u svom tvitu, razlika između Apela 100 i Apela 1000 je u tome što u 1000 „ima jedna NULA više“.

 4. slavica

  Uz dužno poštovanje, gospodin Manojlović je malo , najblaže rečeno, izgubio kompas. A šta su izgubili i šta dobili njih 1000 koji su dali svoj potpis uništiteljima Beograda i Srbije, to ćemo, možda, nekad i da saznamo.

 5. Nemanja Ristic

  Dobar izgovor para vredi, al’ovaj bas nista!

 6. milunher

  Miki ti si odavno jedan veliki seronja,mrs bre djubre pijano ke tebe jos slusa,hotapleru

 7. Buljko

  Miki je stvarno prolupao skroz, strašno sam se razočarao u čoveka kada je pre nekoliko godina bez razloga upropastio jednu ozbiljnu organizaciju da je zamalo njeno postojanje dovedeno u pitanje(VNLS)
  Stvarni si bre Miki seronja od čoveka i gospodin glumac

 8. Baki 55

  E, alal ti vizija! Mo’š misliti, radikalska vizija? Mnogo sam se u tebe razočararala. Dobro neko reče da ako je neko vrhunski glumac, sportista, naučnik ne mora da obavezno bude i dobar čovek.