IZJAVA DANA: Ministar brani „potrošačke navike“ ministarke

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/screenshot

Svi ministri u Vladi Srbije nemaju komentar na otkriće Kurira da njihova koleginica i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović nosi rukavice „blumarin“ od 240 evra, odnosno oko 30.000 dinara. Svi osim ministra prosvete Mladena Šarčevića

Nemam komentar. Ljudi imaju pravo da izaberu gde će potrošiti novac…Niko ne pita nekog drugog zašto potroši platu na kafanu, a deca mu gladuju.

Izvor: Kurir

Foto: Beta/screenshot

Komentari 1

  1. Mučenik

    Министарка Михајловић, да ли СНС ради за грађане, а СзС жели да их подели? Ово није тачно! СНС ради прво за себе и не стигне да нешто уради и за грађане, који су по беди налазе се на “највишем” положају у Европи, стандард им је афрички. Да ли Зорана гледа како изгледају она и њени сапартијаца, надувани, ухрањени и не знају шта све имају и то је та подела богати и беда. Подела СзС не тиче се стандарда, а када дођу на власт и они ће примењивати исте „стандардe“ богаћења на грбаћи грађана и сељана. Боли вас за грађане она ствар… безкарактне (не)персоне, срам вас било. Задужи сте те исте грађане, ваша гласачка мађина, за више од десет милијарде евра, а лоповлук покривате градњом искључиво аутопутеве и пруге, а фабрике, кобајаги, граде страни инвеститори. Пракса из доктората плагијата, плагирате криминал и лоповлук предходних, које само критикујете, а користите успешно њихове методе сиромашења грађана и сељана земље.