IZJAVA DANA: Molim vas, saberite se!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/Screenshot

Autor i voditelj emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, Ivan Ivanović poručio je opoziciji da se sabere i ponudi nove ideje građanima Srbije.

Ako izlazite na izbore evo jedan besplatan savet. Dajte recite šta je to što vi nudite. Da li nam nudite isti ovaj sistem u kojem će samo neki lepši, mlađi ljudi koji slušaju bolju muziku raditi isto ovo. Šta je ideja? Sada imamo vlast koja nije dosledna, kojoj čast nije na prvom mestu i koja menja svoju politiku u skladu sa okolnostima…Hoću da kažem celoj opoziciji. Mi obični građani Srbije tražimo novu ideju, tražimo novu politiku i tražimo novi sistem. Promenu ovog sistema koji je korupmpiran i u kome najlošiji od nas izlaze na površinu i zbog kojeg nam deca odlaze iz zemlje. Molim vas, saberite se.


Izvor: BIZLife

Foto: YT/Screenshot

Komentari 3

  1. Александар Борић

    То је суштина… али како помирити рогове у врећи. Време је за сабирање, већ дуго само одузимамо!

  2. Wolf

    Sjase kurta da uzjase murta…pa opet da jase kurta. Taj kurta je vec pokazao kako jase…a murta sada jase. Nema vise jahaca za kladjenje tj. izbor u sledecoj trci. Ili mozda ima…ali sigurno nisu kurta i murta!

  3. Vlada

    Pod jedan, prilog je star nedelju dana, pod dva vidimo da je u stvari bitno ko je vlasnik neke televizije. Nema razlika između pinka i N1, samo su određene strane. Za PSG očigledno ima mesta samo u emisijama na YouTube kanalima. Toliko. Puna podrška Sergeju i ekipi. A vi..