IZJAVA DANA: Nema više Sunca, nema više Meseca…

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Glumac Sergej Trifunović poznat je kao veliki navijač „Partizana“. U intervjuu za „Nedeljnik“ dao je dijagnozu stanja u najvećim srpskim sportskim klubovima i rivalima.

Nema više Zvezde, nema Partizana. Samo seoska zabava. Urbani mitovi i skup interesa beskorisnih ljudi. Vrednih robije, uglavnom.

Izvor: Nedeljnik

Foto: YouTube screenshot

Komentari 8

 1. Zeljko

  To je tako od kada je Partizan u buli.Dok je bio 100 godina prvak, sve uredno.Nema lopova,kriminala…

  • Aleksandar

   Ne razumem sta si hteo da kazes,partizan je i sada prvak,i to osvajac duple krune od prosle godine

 2. Vera

  U svim sferama se život sveo na prizemnu zabavu,tako je to u zemlji seljaka i kriminala

 3. Miodrag

  Sve je ovde prevara i kriminal,manje-vishe.Legalizovane drustvene anomalije- do dna.Ne vidim zasto se to ne bi odnosilo i na sport,narocito fudbal,gde je to odavno poznata stvar i tradicija.

 4. MitaTelep

  Nije to reko Sergej nego Branimir. Štulić, uglavnom.

 5. Tanja

  Ko god da je rekao-u pravu je. Talenat se ne gleda, gleda se uglavnom kinta i veza. Reprezentacija- PIŠ. Klubovi- PLAKANJE. Žalosno.

 6. Jelena Sjtankovic

  Sergeje, dokle ce Te da nas odusevljavate Vasim sjajnim izjavama? Zivi bili i neka Vas visa sila cuva.

 7. JOVANA

  SVE JE U SLUŽBI DNEVNE POLITIKE JER SE U ZEMLJI SRBIJI NI U JEDNOM SEGMENTU NE VODI DUGOROČNA POLITIKA, PRE SVEGA ZBOG LIČNIH INTERESA POJEDINACA KOJI SU DEO LOBIJA.
  TO JE U SPORTU POSEBNO VIDLJIVO, I NAŽALOST ZATO SRPSKI FUDBAL PONIRE VEĆ GODINAMA. TEŠKO DA ĆE SE BILO ŠTA PROMENITI JER ONI KOJI SU U PRIČI NE SAMO DA NE VOLE SPORT I DA TO NE RADE IZ LJUBAVI PREMA SPORTU, NEGO NE VOLE NI SVOJE PORODICE, DECU, ZA KOJU SMATRAJU DA ĆE IM SVOJIM STATUSOM OBEZBEDITI PROLAZNOST BILO GDE ŠTO POŽELE, IAKO NISU VRHUNSKI TALENTI…I TAKO SEOSKA ZABAVA JE I DALJE NA FUDBALSKIM STADIONIMA….POZDRAV TRIFUNOVIĆU KOJI NIJE POLTRON I LICEMER, VEĆ, KAŽE ONO ŠTO MISLI…