IZJAVA DANA: Nije džaba MBA diploma iz marketinga

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta, Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić dala je svoj komentar na tekst Njuz.net-a „Ana Brnabić predlaže da se kasarne ukrase fikusima kako bi se ojačao kult premijera“. Ovaj tekst nastao je kao reakcija na izjavu premijerke da podržava postavljanje slika predsednika Aleksandra Vučića u državnim institucijama „kako bi se jačao kult nacionalnih simbola“, a zanimljivo je da je Brnabić komentar dala sa svog privatnog Tviter naloga, a ne zvaničnog naloga premijera Srbije. U biografiji Ane Brnabić stoji da je na engleskom Hull univerzitetu završila master studije i stekla MBA diplomu iz marketinga.

Izvor: Twitter

Foto: Beta, Slobodan Miljević

Komentari 6

 1. mira d mhailovic

  Jaka stvar, pascu u nesvest zbog te diplome! Vidimo,nije diploma garancija pameti i vestine pa jos ni morala. Uglavnom,cega se pametan stidi..
  Neka Ana prvo stavi sliku AV u svoju bar dnevnu sobu,neka prati da li je to jaca..mislim njenu sposobnost da vodi Vladu..Pa, neka onda preporucuje .

 2. Krcun

  Miro ne kaki.

 3. Miloš

  Krcune, malo poštovanja za normalan komentar, nije na odmet. Ako si bot, onda teško da ti ima pomoći.

 4. Master državni

  Školovala se slično ko Toma. Na univerzitetu koji nije priznat. Dokle bre više?

 5. jourbalist u mirovini

  Smejurija i prijemčivost slugeranskom načinu ljubavi prema partijskom vodji nije još vidjena u svetu.Čisto Staljinska politika veličanja partijskog vodje.To se nisam nadao od premijerke gospodje Ane Brnabić.

 6. IVANA

  KAD VUČKO NIJE STAVIO TOMINU SLIKU U SVOJ KABINET(IZVINJAVAM SE AKO JESTE ALI TO IZGLEDA NIKO NIJE VIDEO) ŠTO BI ANA STAVILA VUČKOVU. NIKO SE NESETI DA PREDLAŽE TOMINE SLIKE PO KASARNAMA I KABINETIMA, JAVNIM USTANOVAMA, ŠKOLAMA, UNIVERZITETIMA….ZA DNEVNE SOBE NEZNAM TO JE IPAK PRIVATNI PROSTOR. ILI MOŽDA MISLE DA JE VUČKO LEPŠI OD TOME!!! (pa da treba da ukrašava i nečiju dnevnu sobu…. ha,ha..ipak je to stvar ličnog izbora)..LJUDI MANITE SE GLUPOSTI….KULTA LIČNOSTI I PARTIJSKIH VOĐA, NJIHOVIH SLIKA, I POČNITE NEŠTO PAMETNO DA RADITE…..NIJE BITNO KO JE PREDSEDNIK, PREMIJER,MINISTAR, BITNO JE ŠTA SU URADILI ZA SVOJ NAROD, A SVAKO NEKA PODVUČE CRTU I NAPRAVI REKAPITULACIJU SVOG ŽIVOTA U ZEMLJI SRBIJI I ŠTA IMA OD TOGA ŠTO MU JE OVAJ ILI ONAJ PREDSEDNIK….