IZJAVA DANA: Ova konstatacija Nataše Miljković pokazuje PRAVU SLIKU srpskih medija

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube screenshot

Voditeljka TV Prva Nataša Miljković jutros je u delu programa koji se bavi prelistavanjem štampe razgovor sa gostom otvorila sledećem konstatacijom:

„Da li je moguća da poplava i nevreme u celoj Srbije nije „zaslužilo“ naslovnu stranu? Evo, u stvari, ima jedna vest koja ima veze sa „potopom“. Naslov „Delfini potopili barakude““

Izvor: BIZLife/Prva

Foto: Youtube screenshot

Komentari 4

 1. novikorisnik

  pa kad je priroda preuzela glavnu ulogu od preCednika i ne dozvoljava da se stvari prikazu ruzicasto….

 2. blandoso

  Nisu u pitanju samo naslovne strane.
  Sinoć, usred poplava, idem autoputem preko nbgd, voda do kolena, vrtim celu skalu tražeći radio-stanicu da čujem kuda može da se prođe. Ništa! Ni na jednoj. Svuda ide neka vesela muzika, mtv hitovi itd. To više nisu radio-stanice, nego play liste, može svet da se ruši oni i dalje puštaju arianu grande.
  Čak ni onaj tričavi Studio B, koji je gradski radio, i trebalo bi da saopštava servisne informacije, bar kad je u pitanju elementarna nepogoda, nije imao uključenje. Verovatno su jutros u vestima javili da je bilo popljavljenih ulica i dali neku umirujuću izjavu gradskih čelnika. Šta će meni u tom trenutku ta informacija, kao da ne znaju svi da je juče bila poplava u celom gradu.

 3. Maja

  Nemam lepih reči!
  Nataša,svaka Vam čast na ukazu u nazovi kolege novinarske struke!

 4. Pingback: Na naslovnim stranama danas IPAK ima priče o potopu - Bizlife.rs