IZJAVA DANA: Pogled na srpsku medijsku scenu iz Nemanjine 11

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić o slobodi medija u Srbiji

Vlada Srbije koju predvodim ne utiče na uređivačku politiku nijednog medija i sloboda medija u Srbiji postoji. Svi mediji mogu da iskažu svoje stavove, da kritikuju vlast, predsednika, što najčešće i rade. Postoje i mediji koji smatraju da Vlada radi dobar posao i oni koji misle da ne radi dobro, ali i jedni i drugi imaju prostora da to jasno kažu i da se to ni na koji način ne sankcioniše.

Izvor: Kurir

Foto: Beta

Komentari 1

  1. Lena

    Samo jos da je Predsednica Vlade navela MAKAR JEDAN medij koji je slobodan da samostalno vodi uredjivacku politiku i da opstane.Ako se to i desi, onda ga brze bolje kupe, para imamo kao sto svi znamo jer nam je mnogooo dobra ekonomija,
    Studio B je recimo jedan medij koji smatra da Vlada radi dobro, ali on je tako zdusno podrzava da je izgubio sve drazi beogradske televizije, Ne gledam Zadrugu, ali moralni, kulturoloski i socijalni nivo tog rijalitija salje istu poruku gledaocima kao i TV studio B.
    Koliko puta sam cula od ljudi kojima je to bio omiljeni tv kanal.. jadni Dusko Radovic, prevrce su u grobu.
    Nisam politicki svrstana , da naglasim, samo mi je muka da godinama gledam kako svaka vlast gusi misao koja je razlicita. Imam dovoljno godina da kazem da ni jedna to nije radila tako dobro kao ova!