IZJAVA DANA: Posle ove rečenice i Žika Šarenica je ostao bez teksta (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

Biljana Ivković, državna sekretarka u Ministarstvu unutašnjih poslova, juče je na TV Pink izjavila sledeće:

„Ja moram da vam kažem, Dragan Đilas…ja sam neko ko misli da lepota dolazi iznutra, a taj čovek je zaista ružan i spolja i iznutra.“

 


Izvor: Pink

Foto: Screenshot

Komentari 7

 1. nina

  Prestrasno! Bilo ko ne bi javno smeo ovako da govori, posebno neko ko je PR menadzer jedne ozbiljne drzavne institucije.

 2. KIKO PAVLOV

  zna bilja…sta radi…

 3. Marko

  Ništa nije rekla što se ne zna.

 4. Milan

  Jadnici

 5. Maja

  Neka se vrati vremenskoj prognozi, i to je za nju veliki zalogaj. Konacno je dosao trenutak da se ispalti udaja za coveka iz partije na vlasti. Ali to ne moze da sakrije primitivizam koji izbija iz svake njene reci.

 6. Ana

  Skandal! Kako i sve ostalo što dolazi iz usta prodanih duša. Nekad je bila pristojna, kulturna voditeljka, a onda je prodala svoju čast, obraz i dostojanstvo. Mnogo su časnije one “delatnice” iz parka kod Ekonomskog fakulteta.
  U normalnoj zemlji ovakva osoba bi dobila momentalni otkaz. Osoba koju mi plaćamo, kao i sve ostale službenike iz državne administracije, počev od prerdsednika, premijerke, pa do svih ministara, sekretara i poslanika.
  Ali ovo, na žalost, već dugo nije normalna zemlja. Rest in peace, Srbijo! Nama koji smo zaglavili u ovom danu mrmota mira nema.

 7. Čedomir

  Sramotna izjava plavuše.