IZJAVA DANA: „Prevarant, šibicar, fikcija, lažov“

PinterestFacebookTwitterShare

Francuski glumac Žerar Depardje osuo je paljbu po reditelju Emiru Kusturici koji se na festivalu u Veneciji bori za Zlatnog lava sa svojim novim filmom „Na mlečnom putu“.

Depardje je u intervjuu za list La Republika napao Kusturicu uoči premijere njegovog novog filma u Veneciji.

„Kusturica je običan pervarant, šibicar. On je fikcija, lažov. On hoće da bude Ciganin, a on to nije, on je sin dobrostojećih roditelja… Isto tako, on hoće da bude Srbin, ali nije ni to. On je jedna mora od lika, sve je kod njega lažno“, rekao je Depardje.

Francuski glumac iznenađen je što je njegova koleginica i jedna od najlepših žena sveta Monika Beluči htela da sarađuje sa Kusturicom iako ju je, kako kaže, upozorio da to ne radi.

„Rekao sam joj da je apsurdno da radi sa njim. Dobro je poznajem, ona je vrlo pametna žena, lepa, senzualna, ne mogu da shvatim kako je prihvatila da snima film sa jednim takvim tipom. Kod njega ne postoji ništa osim obmane i laži“, zaključio je Depardje.

Izvor: BIZLife

Komentari 1

  1. Baki 55

    E, moj Depardje, na niske si grane pao. Pljuješ, ničim izazvan, znači zavidiš. Uzgred, time što si uzeo rusko državljanstvo, nisi postao Rus. Žao mi je šta život, ili alkohol(?) učini od tebe. Do Kusturice mi je stalo kao do lanjskog snega ali ne volim ljude koji pljuvanjem skreću pažnju na sebe.