IZJAVA DANA: Smeštaj za obolele na Sajmu neće baš onako izgledati

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta, Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić rekla je za TV Prva da koliko god smeštaj za obolele od koronavirusa na Sajmu u Beogradu „bio ovakav ili onakav“, misli da je zdravlje porodice mnogo važnije i da ono što su građani videli putem medija nije i ono kako će to stvarno izgledati.

„Imaćemo sobe za 5 do 9 ljudi, stolove, lejzibegove, televizore, stolove za stoni tenis, dakle razne dodatne sadržaje. Od prekosutra bi trebalo da Sajam bude funkcionalan. Sutra rešavamo sve probleme. Da to ne bude jedna hala sa 3.000 kreveta da sve to bude bolje i humanije.“

Izvor: TV Prva

Foto: Beta, Slobodan Miljević

Komentari 4

 1. Milija Ilic

  .. pa u Italiji leze u hodnicima bolnica, umiru na ulici.. naravno da je sve bolje od celavog kreveta, ovo je epidemija i nema puno vremena za ugadjanja, mada…

 2. Sima

  3000 ljudi u istoj prostoriji,pa izazvace goru epidemiju.Mislim da ovi neznaju kad su gladni.Prave geto ili vec sta?

 3. Veronika

  Kritizeri, imate li vi neko pametnije rešenje?! Ovo je kao produženo kampovanje, a sve besplatno, i još čuva hiljade života. Ako smo preživeli bombardovanje i gužvu u nepripremljenim skloništima, preživećemo i ovo.

 4. putnik

  Besplatno, kako rece komentator? Molio bih da to argumentuje. Ko nam to daje nesto bedplatno? Moj odgovor, da li ga i treba navoditi, neprosvecenima – mi gradjani to placamo, utuvite to u glavu.