IZJAVA DANA: Srpski mentalitet u najgoroj verziji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije igrao ovog leta za reprezentaciju Srbije na Evrobasketu u Istanbulu. Jokić je odlučio da ovo leto provede pripremajuči se za narednu NBA sezonu gde nastupa za tim Denvera. On je novinarima otkrio šta mu se sve dešavalo posle poraza reprezentacije Srbije u finalu od Slovenije.

„Posle poraza od Slovenije sam dobio stotine poruka i to ne dobrih. Vređali su moju porodicu, ljude koji su mi bliski, pisali da sam izdajnik i slično. Samo zbog jednog leta. Bilo mi je teško sve to da vidim, nije bilo prijatno. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti, daleko je sve.“

Izvor: Agencije

Foto: YouTube screenshot

Komentari 1

  1. IVANA

    НАЈВЕЋА ЧАСТ ЗА ЈЕДНОГ СПОРТИСТУ КОЈИ ЈЕ ВИСОК НИВО СВОГ НАПРЕТКА У СПОРТУ ПОСТИГАО ЗАХВАЉУЈУЋИ УСЛОВИМА КОЈИ СУ МУ ПРУЖЕНИ У КЛУБОВИМА У СВОЈОЈ ЗЕМЉИ ЈЕ, ДА НА ПОЗИВ СЕЛЕКТОРА СВОЈЕ ЗЕМЉЕ ГДЕ ЈЕ ПОНИКАО КАО СПОРТИСТА, ЗАСТУПА СВОЈУ ЗЕМЉУ НА ВЕЛИКИМ МЕЂУНАРОДНИМ ЕВРОПСКИМ И СВЕТСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА…
    УКОЛИКО СМАТРА ДА МУ ЈЕ ПРИОРИТЕТ ЛИЧНИ УСПЕХ, НАПРЕДАК И ЗАРАДА, ДА ЛЕТО ПРОВЕДЕ У ПРИПРЕМАМА ЗА ИГРАЊЕ У NBA ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ, И ОДБИЈЕ ТАКАВ ПОЗИВ СЕЛЕКТОРА/ИЛИ СТАВИ ДО ЗНАЊА НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ДА НЕ ЖЕЛИ ДА ИГРА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ, ТО ВИШЕ ГОВОРИ О ЊЕМУ КАО ЧОВЕКУ И СПОРТИСТИ НЕГО О ДРУГИМА….(наравно под условом да није повређен или слично, што може да буде објективан разлог)
    БРАВО ЗА НАШЕ МОМКЕ КОЈИ СУ ИЗБОРИЛИ СРЕБРО У ТУРСКОЈ И КОЈИ СУ СЕ ЧАСНО БОРИЛИ, А ОВАКВЕ ЛИКОВЕ ТРЕБА БРЗО ЗАБОРАВИТИ И НАРАВНО НИКАДА ИХ ВИШЕ НЕ ЗВАТИ ДА ИГРАЈУ ЗА СВОЈУ ЗЕМЉУ….