IZJAVA DANA: Tek nas čekaju ONI PRAVI izborni “rezultati”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić smatra da je mere koje su uvedene za vreme vanrednog stanja trebalo postepeno popuštati, kao i da je prerano relaksiranje mera urađeno da bi se održali izbori i da bi izlaznost bila po volji onih koji su ih organizovali

Skrivanje informacija od građana, ponašanje javnih ličnosti, sve je to dovelo do opuštenosti građana. Plašim se da će posledice izbora tek doći na naplatu za pet, šest dana. Odgovornost je na Kriznom štabu, odnosno političarima koji u njemu odlučuju, a da sve odluke donosi premijerka. Oni su odgovorni što su mere prebrzo relaksirane. Svaki epidemiolog će vam reći da se mere ukidaju postepeno i prati se situacija. Sada imamo situaciju da rastu žarišta u Srbiji. Struka koliko god se trudila da sakrije to da su izbori jedan od razloga porasta obolelih, ne ide im baš najbolje.

Izvor: N1

Foto: screenshot

Komentari 5

 1. Miomir

  Doktore, u Hrvatskoj, Makedonoji, CG, APKM…NE BEHU IZBORI, a tamo nouporedivo jace pogorsanje…Cija li su to “lepe” zelje i muzika koju plasiras…

  • Dalibor

   Ma laze covek. Nikad ispravnije ljude na vlasti nismo imali… Hahaha… Ajde gubi se

 2. utvara

  Miomire, Slovenija, Madjarska, Rumunija… Nece biti da je virus prepoznao neke balkance, nego da je neko pogresio u tajmungu popustanja mera. Sad imamo izmisljotine “druge grbe” talasa, “rep” nas ceka a tek onda drugi i n-ti talas.

 3. Znam i ja po nešto

  Momire,aj sad po sendvič.

  • BR

   Kakv sendvic! Naucite vec jednom da izgubite. Drukcije necete pobediti. Izbori na sve strane po Evropi a samo kod nas su kad ne treba. Kojesta..