IZJAVA DANA: Uvodna reč Olje Bećković u „Utisku nedelje“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Nova S

Na televiziji Nova S posle pet godina ponovo je krenula kultna emisija Olje Bećković “Utisak nedelje”. Ovako je počela:

“Nastavljamo gde smo stali, u toj ideji da razgovaramo. Ono što me duboko nervira je pokušaj da se nametne da je sinonim za dijalog – dijalog vlasti i opozicije. Ispada da smo sve ostale dijaloge savladali, pa ostaje samo taj….Hajde da mi svako od vas odgovori kad ste poslednji put razgovarali s nekim u kući, sa tetkom, stricem, s kojim se ne slažete, a da ste saslušali i promenili mišljenje posle toga? Da li smo u stanju da se slušamo?”

Izvor: Nova S

Foto: Nova S

Komentari 12

 1. Milijana

  Joj, opet ova nevaspitana ibahata. Dokle?

  • Jelica

   Glupa, ružna, stara …..

  • Bobica

   Zamisli Jelice, tvoj prijatelj mi je došapnuo da si ti lepa, mlada, i ekstremno glupa…..šta sad?

  • Jelena

   Nevaspitana? Bahata?
   Dobra fora 🙂

  • Jovan

   Milijana, samo to žensko ime me užasava. Podseća me na izrečene laži, neistina, od jedne Milijane na TV Novi Sad u vreme krvavog rata, Pitam se da li je dobila zasluženu kaznu?

 2. Milijana

  Daj bože da nam najveći problem to što je Olja bahata i nevaspitana. Iako u poređenju sa onima koji su zaokupirali medijski prostor, ili barem nacionalne frekvencije, Olja je mala maca što se tiče bahatosti i nevaspitanja.

 3. 3N

  Šta je bilo botovi, mršav sendvič, užegla slanina a četvrtak vam daleko? Pa još ako u Novom Sadu skrenete u neku pogrešnu ulicu i izgubite se…

 4. Nenad

  Draga Olja,prvo podjite od sebe pa nam recite,kada ste Vi poslednji put pazljivo saslusali neistomisljenika i posle razgovora prihvatili bar nesto malo oko cega se niste slagali.

  • Nadja

   bravo

 5. Jelena M.

  Olji B. SVAKA ČAST. ŽELIM JOJ SVU SREĆU U RADU I ČESTITAM ŠTO SE IZBORILA ZA MALO MEDIJASKOG PROSOTRA U OVOM HAOSU I BEZNAĐU. GLUPI BOTOVI, BOLJE SAČUVAJTE SVOJE ZUBE DA NE BUDETE NA TOTALNOJ PROTEZI JEDNOG DANA OD BEDE I SIROMAŠTVA, NEGO ŠTO OVDE LUPETATE GLUPOSTI. POKRIJTE SE UŠIMA I ĆUTITE I PAZITE ZA KOGA GLASATE. PRIMITIVCI.

 6. miro pavlov

  ДА ЛИ ЈЕ ОВО ОНА МИЛИЈАНА ШТО СЕ ШЕТА ПЛАНИНАМА…А КО ЈЕ ПОМЈЕРИ И ДОВЕДЕ СА ТИХ БРДА,ОЦА МУ ОЧИЊЕХ…..НЕКО ЈЕ ТРЕБАО ДА ЦИЈЕЛИ ЖИВОТ ОСТАНЕ НА ТИМ БРДИМА. ЧУЈ ОНА ДА ОЦЈЕЊУЈЕ ОЉУ…. ТА МИЛИЈАНА АВЕТИЊА АВЕТНА

 7. Nenad

  Sada je moderno da svi pricaju u isto vreme.
  Zna se koje kreator modernog doba.