IZJAVA DANA: Vučić čuvao najbolju izjavu za kraj…mandata u Vladi Srbije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Premijer i budući predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je sinoć na Pinku kako će se osećati kada napusti Vladu Srbije

„I kada sa kučetom živite pola godine i dve, pa vam je teško da odete na mesec dana da ga ne vidite.“

Izvor: Ag.

Foto: YouTube screenshot

Komentari 5

 1. Marko

  Ministri su kučići? Da, to je retka izgovorena istina….

 2. Dusan

  Gazda je lepo klasifikovao svoju menazeriju. Nisu kucici to zasluzili. To su divna bica za razliku os njegovih pajtosa.

 3. Sinisa

  Ovo je jedna veoma iskrena izjava. Ako ministre, koje je on odabrao „smatra kućićima“, šta misli o nama ostalima. U suštini se tako i ponaša.

 4. Zoran

  „URNEBESNA TRAGEDIJA II“
  Cirkuska predstava za sutra. Primopredaja vlasi i stolice kakva nit je viđena nit je po bilo kakvom pravilu ili protokolu ili bar njen veci deo nije. „Krunisanje Šćepana Malog“ bi, kako sam „Šćepan“ očekuje trebalo da bude nekakav „istorijski čin“ koji su čankoliii osmislili i obesmislili i doveli do apsurda.
  Primopredaju predsedničke funkcije reguliše ustav i to je do kraja jednostavan i skroman postupak ali nije novi predsednik bilo ko. Potrebna je pompa i bahatost pa će tako i biti.
  Sprema se „autobuski cirkus“ iy svih krajeva zemlje kako bi se odalo priznanje i zahvalnost „najvećem sinu“!
  Sutra je nekakvo „opštenarodno klanjanje“ božanstvu iz Jajinaca. Svi koji mu se sutra zapute na poklonjuenje nemogu biti osuđeni ni od crkve jer deset Božijih zapovesti anatemišu klanjanje kipovima a oni će se sutra klanjati i urlikati u transu NIČEMU a crkva ne predviđa kao greh kada neko obožava NIŠTA!
  Gospodin ILUZIJA tj. bivši predsednik vlade a potonji predsednik države je sinoć, u poznatoj nam televiziji sa poznatim nam gostima i još poznatijim voditeljima i prijateljima, imao svoje „zvezdane trenutke“ za koje bi svaki psihijatar imao i stručan naziv. Naime, zanesenost „slavopojkom o samom sebi“, pretsednik ILUZIJA je u trenutcima katarze počeo da viče?? I da nije vikao, dobro bi ga čuli da je imalo šta da se čuje.Bili su to segmenti izvučeni iz njegove zbirke laži, izmišljotina, prevara ili kako bi se to normalno reklo, odlomci starih otrcanih spinova.
  Prvi put u životu mi je drago što su Nemci (inaće veliki prijatelji g. Iluzije) tokom vandalskog i divljačkog bombardovanja Beograda u II Svetskom ratu spalili Miroslavovo Jevanjđelje! Da se to nije desilo sutra nebih mogao da podnesem obeščašćivanje te srpske svete knjige.
  Ona je ovasko, u dimu i pepelu u plucima i duši svakog pravog Srbina a gospodin IlLUZIJA će ruku položiti na „specijalno izrađenu repliku“ili ti falsifikat?.
  Specijalno izrađena replika je u stvari našminkano ime kada nešto javno falsifikujete, dakle radi se o falsifikatu Miroslavovog Jevanđelja!
  Prava „knjiga“ za pravu priliku. G. ILUZIJA će položiti ruku na falsifikat dok će mu iza leđa stajati većina srpskih poznatih falsifikatora.
  Sam, falsifikator, pečat će mu predati falsifikator, drugi po rangu, dok će ritam- aplauzom dirigovati falsiufikatorska ritam-sekcija iza leđa.
  Jedino će tu valda pečat biti orginalan….što ja, da me pitate, nabi baš verovao Nikoliću!
  Jednom lopov, uvek lopov, jednom lažov, uvek lažov, jednom falsifikator uvek…..

 5. IVI

  Evo, ja se stidim umesto vas HOSTAPLERI SVI DO JEDNOG!!!! Stidim se.