IZJAVA DANA: Zbog čega bi Kesiću preseo ručak kod roditelja?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: youtube

Poslednja emisija “24 minuta” u kojoj je voditelj Zoran Kesić, između ostalog, komentarisao i uključenje Ratka Mladića u program televizije Happy izazvala je burne reakcije onih koje je “prozvao”. Oglasili su se i Darko Mladić, Milomir Marić i Vojislav Šešelj, koji je Kesića označio kao „izdajnika srpskog naroda“. Portal Srbija danas objavio je tekst pod naslovom “DOKLE VIŠE SA VREĐANJEM SVEGA ŠTO JE SRPSKO?! Kesić preterao sa sramnim izjavama: Izvređao generala Mladića”. Kesić se izgleda oko ovakvih komentara nije mnogo potresao.

Zamislite da se dopadamo Marićima, Šešeljima i sličnim rijaliti likovima i kućnim ljubimcima ove vlasti. Zamislite da nas neko takav pohvali. Pa kako bih roditeljima na oči? Ručak bi mi preseo. Jedem one lovačke šnicle, al’ to nije to. Knedle u supi, al’ knedla i u grlu.


Izvor: Danas

Foto: youtube

Komentari 2

  1. Svetlaana

    Kesić je jedini pravi, najbolji! Koji ume i zna kako da Vas oduševi, nasmeje a i da se zamislite; gde se to mi nalazimo i šta se to događa, dokle se došlo sa bezobrazlukom i bahatošću naše vlasti prema sopstvenom narodu!
    Veliko HVALA gospodine Zorane Kesiću što se obraćaš nama običnim građanima, posebnim načinom, humorom i satirom kako bi smo došli do istine!

  2. Front

    Ološ,špijun.