IZJAVA DANA: Zoran Babić vs. priroda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

U obrušavanju potpornog zida na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri ukupno se urušilo 100 metara zaštitne kosine, rečeno je na konferenciji za novinare, tokom koje se zid stalno urušavao. Od nedelje se obrušilo ukupno oko 100 metara zaštitne kosine, ostao je još mali deo zida u sredini, a očekuje se da će se i on urušiti. Direktor Koridora Srbije Zoran Babić povodom toga jerekao :

„Zato što smo ovakve stvari i očekivali i predvideli. Predvideli smo ih zato što vršimo svakodneveni monitoring na svim kosinama pa i na Kosini 2 i još u aprilu smo znali da prethodno projektno rešenje nije adekvatno i bili smo sigurni da će do ovakvog scenarija doći, za dve meseca, dve godine… Zato smo još u aprilu krenuli sa izradom projektne dokumentacije za galeriju, na tom najvišem delu kosine, projekat galerije smo završili. Pre šest dana krenulo se sa izvođenjem radova na galeriji, nažalost priroda nas je preduhitrila”

Izvor: Tanjug

Foto: YouTube screenshot

Komentari 3

  1. Pingback: Boda Ninković je postavio ključno pitanje o rušenju zida na Koridoru 10 - Bizlife.rs

  2. JOVANA

    Ako se znalo da predhodno projektno rešenje nije adekvatno ko je za to odgovoran, zašto je prihvaćeno i koliko to košta ovu državu? Dosta nam je demagogije, i praznih priča….

  3. Sremac

    Sada znamo ko je odgovoran – onaj koji je znao da će se zid urušiti i nije zaustavio radova na ostvarenju lošeg rešenje – treći put se ruši – treći put znamo ko je odgovoran – direktor Koridora.