VIDEO IZJAVA DANA: Olivera Kovačević o efektu „Nemanjića“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: privatna arhiva

Poznata novinarka i voditeljka, urednica Zabavnog programa RTS Olivera Kovačević za BIZLife govori o seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“

Možemo da diskutujemo o seriji `Nemanjići`, ali mene raduje da u Srbiji manje pričaju o `Zadruzi`, a više o `Nemanjićima` i da se ta serija gleda više nego bilo šta drugo, taman i sa 100 nekakvih zamerki.

Izvor: BIZLife

Foto: privatna arhiva

Komentari 8

 1. Панта

  Без обзира на замерке и критике! Хвала РТС-у да овај народ нешто сазна. Да немисли да га је тито правио (јер се он воли највише). Треба наставити „Рађање краљевине“. манимо се сулемана величаствени, осталих турака, љовисни, касандри, невести, задруга,фарми, парова… и сл. глупости. Браво за ОЉУ!!!!

  • ina

   Zadruga vs. Nemanjici=Olja Kovacevic vs. Olja Beckovi

  • Spectator

   Lakše mi je kada vidim da nepismeni brane seriju. 😉

 2. STANKE

  HVALA ZA SERIJU

 3. Mladja

  Upravo tako. I to je ogroman korak.

 4. milijana

  ha ha ha pa ona je urednik na RTS koja je odobravala trošenje gomile para na ovaj promašaj od serije. Mora da se pravda. Istina je, veliki promašaj i treba da se stidi, a ne da se drčno javlja.

 5. Paja

  Nemanjići vs Zadruga. Teška bitka

 6. Dušan

  Niko nije savršen, ali zavist i zloba su pokrenuli lavinu negativnih komentara, a u pitanju su sitnice koje su sastavni delo i najvecih filmskih ostvarenja. Serija je vrlo dobra, a nastavak ce biti odličan. Ovo je nešto naj bolje što je RTS uradio u ovom milenijumu. Alal vera Olivera !!!!!!!!