7 najupečatljivijih tvitova o skidanju emisije Tatjane Vojtehovski

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/N1/Screenshot

Novinarka Tatjana Vojtehovski objavila je na tviteru da joj je saopšteno sa TV Prva da se emisija „Život priča“ skida sa programa.

Zvaničnog saopštenja tim povodom još nema.

Vojtehovski je optužila predsednika Srbije Aleksandra Vučića za takav postupak kuće u kojoj radi.

Dodala je da se dok ne dobije sve napismeno od menadžmenta neće više oglašavati ovim povodom. “Kad dobijem, hoću”, navela je Vojtehovski.

A evo šta na to piše tviter zajednica:
Izvor: BIZLife

Foto: YT/N1/Screenshot

Komentari 3

 1. Pingback: IZJAVA DANA: Srđan Dinčić ima SJAJAN predlog za TV Prvu kako da zameni Tanju Vojtehovski - Bizlife.rs

 2. Ana

  Tatjanu Vojtehovski prezirem još od vremena kada je vodila ono smeće na Pinku, zaboravila sam kako se zove, ali se emisija zasnivala na tome da dovedu neke tragične likove i da im po principu poligrafa postavljaju pitanja iz njihovog života i, ako poligraf zaključi da su dali tačan odgovor, dobijaju određenu sumu novca. Nikada nisam gledala tu emisiju, jer iz principa ne gledam Pink poslednjih 20 godina, ali su novine i internet bili puni tekstova i komentara njenih emisija i tih jadnih ljudi i njihovih, za sitan novac, ogoljenih priča.
  Dno – novinarsko i životno, Tatjana Vojtehovski je dostigla u emisiji u kojoj joj je gostovala jedna jadna žena koju je otac godinama silovao, a Tatjana joj u jednom trenutku postavila pitanje da li je nekad doživela orgazam tokom tih silovanja. Mislim da se ispod toga ne može niže spustiti.
  Svi mi radimo za novac i ponekad se i novinarsko propadanje može time objasniti, ali ipak postoje neke granice koje ne smeju da se pređu, a koje ova nazovi novinarka sebi očigledno nije postavila. U vreme tog serijala imala je već dosta godina i odavno bila zrela žena, tako da to ne može da se opravda ni mladošću i neiskustvom koje je iskoristio Željko Mitrović.

  Od trenutka kad sam naletela na internetu na bombastičan tekst posle te emisije sa prepričanim “senzacionalnim” pitanjima koja je ova “novinarka” postavila toj mučenoj ženi, prezirem Tatjanu i ne postoji ništa što ona može uraditi u novinarskoj profesiji da promeni moje mišljenje o njoj.

 3. Jakov Nenadović

  Jel se neko zeza sa poređenjem Sarape i Vojtehovski??? Sarapa je napustio jedan medij koji je pao u ruke SNS-a da bi otišao na drugi medij koji je već bio u rukama SNS-a.