Aerodromi Srbije NE ZNAJU ništa o FALSIFIKOVANIM testovima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Aerodromi Srbije reagovali su povodom informacija makedonskih medija koje su preneli i pojedini u Srbiji, da se falsifikovani negativni PCR testovi na koronu mogu kupiti na pumpi u Vranju i na niškom aerodromu za 50 do 65 evra, saopštenjem da ne poseduju bilo kakva saznanja o tome.

“Terminalna zgrada aerodroma Konstantin Veliki u Nišu se nalazi na području graničnog prelaza i pod stalnim je nadzorom pripadnika stanice granične policije i službe obezbeđivanja aerodroma. Objekat je pokriven i 24-časovnim video nadzorom”, navedeno je u saopštenju.

Aerodromi Srbije ističu da ne poseduju bilo kakva saznanja da se na niškom aerodromu prodaju bilo kakvi testovi ili potvrde o urađenim testovima.

U trenutku kada je kontakt putnika i aerodromskog osoblja sveden na minimum usled primena mera prevencije, gotovo je nemoguće da se to dešava unutar zgrade, napominju u Aerodromima Srbije.

To preduzeće dodaje da je po saznanju iz medija obavestilo nadležne službe koje će izvestiti javnost u slučaju istinitosti navedene sumnje.

Na jugu Srbije prodaju FALSIFIKOVANE testove na koronu


 

Izvor: Agencije

Foto: Pixabay