APLAUZ ZA ŠAPIĆA: „Vanzemaljac“ u političkoj „zadruzi“ (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

U sinoćnjoj emisiji „Upitnik“ na RTS-u gosti su bili Boško Obradović iz Dveri, Vojislav Šešelj iz Srpske radikalne stranke, Dragan Marković Palma iz Jedinstvene Srbije i Aleksandar Šapić. Tema su bili beogradski izbori, a emisija u stilu prosečne srpske nacionalne televizije, slične onima koje možemo videti na kanalima kao što su Pink i Happy. Zanimljivo je da je „ton“ tome davala i sama voditeljka Olivera Jovićević koja se bez ustručavanja uključivala u rasprave između političara. Ali zanimljiv je bio kraj ove političke „zadruge“. Šapić, koji je u 50 minuta emisije imao četiri minuta da nešto kaže (ostalo vreme iskoristili su ostala trojica), imao je „finale“ koje zavređuje aplauz.

VODITELJKA: „Ko su potencijalni koalicioni partneri sa kojima biste, odnosno sa kojima ne biste pravili vlast ako budete u prilici i oko čega biste se okupili?“

ŠAPIĆ: „Neću sad pojašnjavati …“

VODITELJKA: „Molim vas malo glasnije“

ŠAPIĆ: „Ma, ne mogu da se nadvikujem.  Ja iako nisam pričao, mogu ova tri minuta njih trojica da završe. Nemojte da me zovete sledeći put u ovakve emisije i sve je u redu.“

ŠEŠELJ: „Gospodine Šapiću, mnogo si ti fin čovek za nas.“

ŠAPIĆ: „Eto, mora i to neko da bude.“

Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot

Komentari 8

 1. Sanja

  Zaista je Šapić jedini bio fin, odnosno normalan, od diskusije – konverzacije ostalih da ti pripadne muka…Strašno!

 2. Niški

  Boško, hoće pošto poto i na silu da uđe u Vladu. Ni posle pročitanog pravilnika o ponašanju i ne korištiti uvrede u svom izlaganju. Odmah na početku svog izlaganja opleo po vladajućoj strukturi, a i svim dosadašnjim od pre 30 godina. I ako je voditeljka Olivera Jovičević upozoravala da to ne čini, on to nije slušao.

 3. Petar

  Boško ide na varijantu koju koristi i Radulović. Bezobrazluk i Bezobzirnost sve dok ovima na vlasti ne dosadimo i da nam ponude nešto čime će da nas kupe. Garantujem da je sve u tome da se pregovara o ceni njihove tišine.

  • DRAGAN

   ZAR JE ZABRANJENO DA SE IZNOSE ČINJENICE. ČOVEK JE SAMO JAVNOSTI DAO NA UVID IZVOD IZ KATASTRA. u NORMALNOJ ZEMLJI OVO NE BE BI BILA TEMA U PREDIZBORNOJ KAMPANJI VEĆ PREDMET ISTRAGE TUŽILAŠTVA I POLICIJE.

   TO NIJE ,,BEZOBRAZLUK,, TO SU ČINJENICE KOJE BI TREBALE DA ZAINTERESUJU TUŽILAŠTVO

 4. Ljiljana Ceran Zigic

  Ne treba uzimati za zlo Bosku Obradovicu, covek jednostavno kao i ostali iz opozicije sa izuzetkom Dr.Seselja koji i nije opozicija, nemaju sanse ni za minut predstavljanja na drzavnoj TV pa onda kak9 drugacije iskirisziti ovu jediinstvenu priliku.
  Najvise mi je zao nedorasle viditeljke i to u svakom pogledu, zamislite samo na tome mestu jednu voditeljku tipa Olje Beckovic…to bi imalo nivo a ovo je bila pijaca, bazar!
  Ali takva je slika kada na silu MORAS da das opiziciji tih bednih par minuta a znas da visi mac..U tome smo mi gledaoci trebali sinoc da uzivamo…jadno, zaista jadno!

 5. Branka

  Aleksandar Šapić jednom prostom rečenicom(mislim na gramatički pojam proste rečenice) više kaže nego ostala trojica čija imena mi je mrsko i da pomenem.
  Olivera Jovićević treba da se stidi,jer pozvati Šapića u emisiji sa ovakvim gostima je ravno uvredi.
  Ali,ona odavno nije ono što je bila,tako da nisam sigurna da li je treba kritikovati ili žaliti.

 6. Ivan Mrđen

  Nisam gledao emisiju, ne samo zato što nisam u Beogradu (već duže vreme boravim u Melburnu), ali i kad sam kod kuće UOPŠTE ne gledam vesti, dnevnike i razgovore tipa „tri gosta u studiju“. Ovim povodom, na osnovu onog što sam video na društvenim mrežama, mogu da se složim sa svima, koji postavljaju dva pitanja:
  – prvo, na šta je Beograd spao, kad o njegovoj sudbini treba da odlulčuje i „gospodin iz Jagodine“
  – drugo, stalno kukamo da bi bilo dobro da se pojavi neko ko je i nešto drugo uradio u životu pre bavljenja politikom, ali kad se pojavi Šapić – njemu tražimo dlaku u jajetu.,

  • sasa

   bravo