Beli se sprema za gradonačelnika: Šta će prvo da uradi?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Iznenadio nas je na prošlim predsedničkim izborima sa osvojenih 10 odsto glasova. Sada je zasukao rukave i krenuo u kampanju za beogradske izbore. BIZLife je proverio, hoće li Luka Maksimović – Ljubiša Preletačević Beli iz Mladenovca da se preseli u gradonačelničku fotelju?

-Spremam se za gradonačelnika. Beli me je uposlio pošto je Beli predsednik, isto kao što je Vučić predsednik, Beli da ne bi se spuštao na taj nivo da on bude gradonačelnik, prepustio je to meni, ja sam sada njegov Mali.  Spremamo se, skupljamo potpise. Ljubiša je odlučio da će se lista zvati „Ljubiša Preletačević-zato što volimo Belovgrad“. Kao „Aleksandar Vučić, zato što volimo Beograd“. Kao što sam rekao, njih dvojica su vrhovni vladari, a mi smo samo pioni.

Šta će biti prvi zadatak, ako postaneš gradonaćelnik?

-Prvo što ću uraditi je da stvarno dovedem neke ljudi koji će nešto da rade. Ne očekuje se od mene da ja sve to radim, ja nemam ni kapaciteta da sve to radim, nemam ni znanja da to radim. Dovešću prave ljude, ja se nadam. Ima ih, sakrili su se, ali moj zadatak je da ih pronađem i angažujem.

Primer si toga da mogu da se naprave neočekivani uspesi, da se stvori uspešan i prepoznatljiv brend, kako?

– Suština je u tome da sve može da se uradi. Ono što kažu: samo je nebo granica. Ja nisam verovao u to, mislio sam da je to samo neka glupost koju Amerikanci izmišljaju. Međutim, kada sam ušao u sve ovo, ukapirao sam da je ve moguće. Ušao sam u nešto u šta nisam hteo da uđem, ovo je poslednja stvar koju sam hteo da radim u životu. Izborio sam se u najprljavijoj igri. Samo dobra volja, pozitivna energija, to je sve što vam treba.

 

 

 

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife

Piše: Bojana Milovanović

Komentari 2

  1. JOVANA

    NISI LOŠ, SAMO ZAŠTO OSTAVI OVE TVOJE U MLADENOVCU, ILI SU ONI OSTAVILI TEBE? I S KIM ĆEŠ POSLE IZBORA U BEOGRADU? TEŠKO DA ĆEŠ OSVOJITI 50+1.

    • Tomica

      Jovana…niko nikog nije ostavio..oni su u Mladenovcu rade za sta su se izborili..a Luka ide dalje.Ne moze se sedeti na dve stolice…Oni vode svoju bitku..a Beli ide na beograd.I sve je pod konttrolom.A za 50+1 ne brini..bice tu glasova I glasova. 😉