Beogradski izbori u decembru, Vučićev “ultimatum” naprednjacima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Izbori u Beogradu mogli bi da budu održani u decembru ove godine, prenose beogradski mediji pozivajući se na izvore u Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Izbori za vlast u Beogradu biće održani 3. decembra, prenosi na svom sajtu Kurir pozivajući se na neimenovane izvore iz vrha SNS. List Alo je na sajtu naveo da će beogradski izbori biti održani 10. decembra.

Sastanak u vrhu vladajuće partije na kome je doneta konačna odluka kada je reč o izborima u glavnom gradu Srbije održana je u subotu, preneo je taj list.

Informer je preneo da je predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao beogradskim naprednjacima da su “ovo poslednji izbori u prestonici na kojima će nastupiti sa listom SNS Aleksandar Vučić”.

Taj list je na svom sajtu naveo da je Vučić okupljenim predstavnicimA SNS u zemunskoj hali Pinki rekao da već sutra započnu kampanju za lokalne izbore u prestonici i da pobede.

Posle Vučića, okupljenima se obratio i funkcioner stranke Nebojša Stefanović i najavio da bi izbori za Skupštinu grada Beograda mogli da budu održani već u decembru ove godine.

Izbori u Beogradu, u redovnom terminu trebalo bi da budu održani do proleća 2018. godine.

Izvor: Beta

Foto: Pixabay