Blic: Ako se KORONA ne stavi pod kontrolu, Vučić spreman da predloži NAJSTROŽE mere

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Velike su šanse da u ponedeljak budu predložene nove mere na Kriznom štabu ako se nastavi ovakav trend rasta broja obolelih od koronavirusa, saznaje Blic.

Iako se spekulisalo da su se pojavile prve pukotine u mišljenjima između članova Kriznog štaba iz redova struke međusobno, kao i između njih i Vučića s druge strane, beogradski list saznaje da to nije slučaj i da u Kriznom štabu zasad svi razmišljaju na istom tragu.

Uveliko se razmišlja šta ćemo dalje. Znajući Vučića, on sigurno neće podilaziti narodu, već je spreman da predloži zaoštravanje mera. Ako se korona ne stavi pod kontrolu, Vučić je spreman da Kriznom štabu predloži ponovno uvođenje nekih od najoštrijih mera, kaže izvor Blica iz Kriznog štaba.

Predsednik Vučić je, kaže, od početka imao veliko poverenje u dr. Kona, pa je tako i u ovom slučaju spreman da prihvati njegove predloge, dodaje izvor.

Presudno za dalje odlučivanje u ponedeljak biće dalji razvoj sa brojem zaraženih u subotu i u nedelju. Kada te brojke budu poznate, kao i opšti razvoj situacije, na sednici u ponedeljak biće razmatrano moguće uvodjenje novih mere u borbi protiv pandemije u Srbiji.

Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19.

Izvor: Blic

Foto: Beta

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.