Brnabić pokazala sliku Vučićeve dece: Ubiće me predsednik… (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/HappyTV

Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, sinoć je u emisiji „Ćirilica“ pokazala sliku Danila i Milice, dece predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Donela sam jednu fotografiju, ovo ne zna predsednik, šef, ubiće me verovatno. Evo ovo su njegova deca, Danilo i Milica, koji rade kao volonteri. I ja bih mislila da u ovoj celoj situaciji vi imate jednu zemlju koja se ponosi svim tim skupa. I time što se predsednik bori, time što se vlada bori, time što slušamo struku i da smu tu jedni i jedinstveni. A sa druge strane, kontrateg, da se toj deci preti“, rekla je Brnabić.


Predsednik je sredinom marta odgovarajući na pitanje zašto aktivisti SNS imaju zaštitne maske dok za njima vlada nestašica,  rekao:

“Evo, moj sin i ćerka su danas obezbedili porodice jedanaest penzionera bez maske”.

Na slici koju je Brnabić pokazala Danilo i Milica imaju maske.

Izvor: BIZLife/Happy

Foto: Youtube/HappyTV

Komentari 12

 1. Mira Pe

  SNS propaganda nema mere, a ni stida.

 2. Bulozan

  Neće te ubiti. Vrana vrani oči ne vadi.

 3. misha

  Kakav si ti retard, ne verujem!

 4. alksndr

  Pa nije on njoj šef!!! Predsednik Vlade nema šefa, tj. šefa kao ličnost/osobu. Ona za svoj rad (treba da) odgovara Skupštini. Skupština je za nju “šef”! E sad… To što se ona ponosi time da on njoj komanduje, i što je sva ushićena kada mu ispuni neku želju ili naređenje, samo je jedan od mnogo argumenata koji objašnjava koliko je sistem vlasti u Srbiji besmislen.

 5. Dzoni

  Zar ovo nije zabranjeno zakonom da se deca koriste za promovisanje i reklamiranje…ah da,vama je bitma samo fotelja,dusu ste djavu prodali,ne brinite onaj odgore ne zna za kompromis

 6. Ruzica

  Gdje kupi diplomu ova Ana Veliki mali fikus od njenog presednika .Tesko tom narodu koga vodi neka bog na pomoci svima Ruzica

  • Strucnjak

   Ko je stuka

 7. Mig54

  Srbiji još dobro i ide, uzimajući u obzir,kakvi diletanti ju vode,gori su od svih,do sada poznatih,corona i inih virusa zajedno!

 8. BR

  Neverovatna količina mržnje. Hajde već jednom – oslobodite se nekako sopstvenih frustracija i što mirnije prosto sačekajte sledeće izbore i naučite da ih potom potšujete. Ovi beskrajni izlivi mržnje su već postali dosadni i, pre svega, totalno kontraproduktivni

  • Bajagonni

   Riba je uvek smrdela od glave od kad je sveta i veka… Mrznju je doneo on, umobolni nam Predsednik… Samo js sada dobija nazad.

 9. Ana

  Bože, ovo tako vređa našu inteligenciju.
  Tužnija od prizora mučene premijerke je samo činjenica da u Srbiji, na žalost, ima mnogo mnogo ljudi koji im veruju. Ma koliko to izgledalo neverovatno.

 10. Pingback: Sin Aleksandra Vučića zaražen koronovirusom - Bizlife.rs