CENTRALNA LIČNOST U AFERI TRAMP vs. NEDELJNIK: Ko je Vladimir Rajčić?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Facebook

Od danas će skoro svi građani Srbije znati ko je Vladimir Rajčić. Obzirom na planove koje ima, „frka“ sa Nedeljnikom, biće savršen način da se ispromoviše. Jer on će biti kandidat za predsednika Srbije 2017. godine.

Rajčić je danas u centru pažnje srpskih medija zbog jednog intervjua. Juče je u Nedeljniku objavljen ekskluzivni intervju sa Donaldom Trampom koji je naišao na veliku pažnju. Tramp se, između ostalog, izvinio srpskom narodu zbog nepravde koja mu je naneta sa Klintonovom administracijom. Međutim, istog dana taj intervju je demantovan, tj. iz Trampovog štaba rekli su da to što piše u Nedeljniku, Tramp nikad nije izjavio. Oglasio se i list, ocenivši da postoji mogućnost da su prevareni. I to od Rajčića. Rajčić kaže da su to laži i da će ići i na CNN da dokaže kako u Trampovom štabu lažu.

A ko je Vladimir Rajčić? Srpski producent i glumac čiji je san da snimi film o Nikoli Tesli i postane predsednik Srbije, a kako mediji često potenciraju, „znamo“ ga i iz filma “Srpski ožiljci” sa Majklom Medsenom. San o filmu o Nikoli Tesli dug je već četiri godine,  i njemu je posvećen toliko da se posvađao sa Mirom Adanjom Polak na RTS-u.


Priča o ovom filmu može se nazvati i legendom. Pored svađe sa novinarkom Adanjom Polak 2012. godine, Rajčić je već sledeće godine „podgrejavao“ priču izjavama da se eto „i Obama interesuje kada će film“. Nedavno je rekao da je već dogovoren Kristijan Bejl kao glavni glumac.

Dnevni list Alo! Rajčića navodi kao „amerikanizovanog Srbina iz Peći“, i čoveka sa „bogatom karijerom prevaranta.“ Alo! je o njemu pisao kao o velikoj nadi i uzdanici Republikanske partije koju je osnovao Vladimir Cvijan pošto je napustio SNS. Cvijan je 2014. godine za Alo! tvrdio da je Rajčić “ugledni funkcioner Republikanske partije u Americi i lični prijatelj s njenim vrhom”.

„Novo lice za bolju Srbiju“

Međutim, u poslednje vreme aktuelnija je priča o njegovoj predsedničkoj kandidaturi. Svoju nameru najavio je u Nedeljniku jula ove godine.

„Jedva čekam, kada budu debate između kandidata, da lično pitam licem u lice Ivicu Dačića da mi kaže zašto nam je obećao, a ništa nije učinio za projekat o Nikoli Tesli,“ rekao je Rajčić Nedeljniku.

Kako je tada pisao Nedeljnik, „Vladimir Rajčić je u Ameriku otišao sredinom devedesetih, tačno pola života je proveo u emigraciji i sada se vraća na velika vrata.“ Želi da pokrene glasače koji nikad nisu glasali, kaže.

Slogan predsednčke kampanje glasi „Novo lice za bolju Srbiju“, ali sajt je još u izradi. Međutim, Fejsbuk stranica radi uredno. Tamo je nedavno postavljeno i Rajčićevo gostovanje u Žikinoj šarenici. Ima preko 4,000 fanova.


Izvor: BIZLife

Foto: Facebook

Piše: M.M.

Komentari 1

 1. jasna

  Ako je prevarant, ništa novo. I do sada su glasače prethodni
  kandindati prevarili i izneverili im očekivanja.
  Nalazimo se i dalje u siromaštvu, korupciji, bezakonju,
  nesigurnosti, a obaćali su suprotno.
  Kratka nam je pamet i zaboravili smo na obećanja,
  tako da nam ništa lošije neće biti ako i on prodje
  na izborima. A možda i nešto pomakne sa mrtve
  tačke.