CINS: Komisija potvrdila da doktorat Malog NIJE plagijat

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: FI

Na sastanku koji je sazvao dekan Fakulteta organizacionih nauka (FON) Milija Suknović, raspravljalo se o stručnom mišljenju komisije ovog fakulteta da li je doktorat Siniše Malog plagijat ili ne.

Iako dekan nije želeo da kaže šta je Stručna komisija odlučila, CINS saznaje da je potvrdila svoju pređašnju odluku da doktorat Siniše Malog nije plagijat.

Dekan je sastanak šefova katedri i redovnih profesora sazvao u ponedeljak popodne. Po pravilu bi mišljenje Stručne komisije moralo da se nađe pred članovima Nastavno-naučnog veća (NNV), koje treba u ime FON da donese konačnu odluku o doktoratu.

Nakon sastanka, dekan Milija Suknović je izjavio samo da se raspravljalo o mišljenju Stručne komisije “koje je doneto ali nije potpisano” i rekao je da će se sastanak nastaviti i u sredu.

Prema izvorima CINS, mišljenje Stručne komisije je da doktorat Malog, iako nije akademski čestit, nije plagijat. Isti izvor kaže i da je Suknović odbio da prisutnima na sastanku da mišljenje komisije već je prisutne obavestio o njegovoj sadržini.

Sastanku su pored dekana prisustvovali šefovi katedri i samo redovni profesori ovog fakulteta, piše CINS.

Siniša Mali objavio svoje DIPLOME (FOTO)


Izvor: Beta

Foto: FI