Fejsbuk više nije isti: Opcija „Explore Feed“ za pristup stranicama koje ste lajkovali

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

Fejsbuk je od juče uveo novinu zbog koje su vam, možda, i naši tekstovi i informacije slabije vidljivi i dostupni na toj društvenoj mreži. Da biste pratili postove sa Fejsbuk stranice BIZLife portala,  sve što treba da uradite je da pronađete  novu opciju „Explore Feed“ i kliknete “raketicu”. Poželjno je i da direktno odete na našu stranicu, gde će vas sve vesti sačekati na jednom mestu.

Zahvaljući novoj opciji na Fejsbuku na “starom” News Feedu od sada su vidljivi postovi vaših prijatelja, ali ne i stranica koje ste lajkovali. Izuzetak su sponzorisani postovi.

U novom “Explore feedu” će se korisnicima prikazivati sadržaji stranica koje su već lajkovali ali i onih koje su po sadržaju slične.

Ikonica u obliku rakete se na desktopu nalazi u gornjem levom uglu, ispod News Feeda dok je na aplikaciji na vrhu stranice.

U  zvaničnom saopštenju kompanija je navela da je novom opcijom odgovorila na  zahteve korisnika da im bude dostupno više sadržaja od stranica koje inače ne prate pa će tako novi Explore feed sadržati brojne članke, video sadržaje i fotografije koji će automatski biti prilagođeni svakom korisniku ponaosob, na osnovu njegoih interesovanja.

Ako još uvek ne vidite Explore feed, imajte na umu da se još uvek razvija i da će se pojaviti na vašem nalogu uskoro.

Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot

Komentari 2

  1. Jovan

    Nikad gora novina upropastili su fejs uzas. Ko da ja imam vremena da trazim gde su mi lajkovsne strane plus ubacuju mi vise sranica koja uopste ne prarim od ovih sto pratim. A prijateli sta izbacuju to me najmanje zanima na fejsbuku. Uzas jedan.

  2. Pingback: Eksperiment Fejsbuka u Srbiji trajaće mecima - Bizlife.rs