Gejts sa porodicom ODMARAO u Crnoj Gori!?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube

Američki milijarder i osnivač Majkrosofta Bil Gejts sa suprugom Melindom i troje dece boravio je proteklih nekoliko dana u Crnoj Gori, uglavnom na Crnogorskom primorju, pišu današnji štampani mediji Pobjeda i Vijesti.

Porodica američkog magnata u Crnu Goru je uplovila luksuznom jahtom “Lady S” koja je bila usidrena ispred Kotora i Risna do 28. jula, nakon čega su se Gejtsovi uputili na Sveti Stefan, a potom i u Porto Montenegro, odakle su isplovili u četvrtak.

Kako saznaje Pobjeda, Gejts je u sredu posjetio nekoliko atraktivnih lokacija na severu naše zemlje, između ostalog i most na Đurđevića Tari i spustio se atraktivnim zip lajnom. Nakon toga je bio na raftingu Tarom.

Usidrena ispred starog grada Kotora, jahta je privlačila pažnju meštana i brojnih turista, ali je identitet porodice držan u strogoj tajnosti tokom čitavog boravka u Crnoj Gori.

Američki milijarder je došao u pratnji većeg broja telohranitelja, nije bilo moguće prići mu, niti je bilo omogućeno fotografisanje.

Prema nezvaničnim informacijama, Gejtsovi su viđeni tokom kupanja kod Risna. Devedesetak metara dugačku jahtu na kojoj se odmarala porodica Bila Gejtsa pratio je manji brod sa helikopterom na palubi.

“Gejts i njegova porodica, tvrde оni koji su ih videli, vrlo su jednostavi i spontani i opušteno uživaju u prirodnim lepotama Tivta i Boke Kotorske, i ponudi Porto Montenegra”, pišu Vijesti.

Prema informacijama Pobjede, Gejts je došao u Crnu Goru iz Hrvatske.

Đurđevića Tara (Foto: BIZLife)

Izvor: CdM

Foto: YouTube