Građevinac postao Preduzetnik godine u svetu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Rubens Menin, predsednik i CEO kompanije MRV Engenharia proglašen je EY Svetskim Preduzetnikom za 2018. godinu na svečanoj ceremoniji održanoj u Monte Karlu.

Rubens Menin, EY Svetski Preduzetnik za 2018. godinu osnovao je MRV Engenharia 1979. godine, a kompanija je sada vodeći graditelj stambenih nekretnina po pristupačnim cenama u Latinskoj Americi, što omogućava brojnim brazilskim porodicama da naprave svoj prvi korak ka useljenju u svoj dom. Kompanija zapošljava više od 24,000 ljudi i ima više od 300,000 objekata. Trenutno jedan u svakih 200 Brazilaca živi u imovini koju je izgradila kompanije MRV. Rubens Menin, prvi je EY Svetski Preduzetnik godine sa područja Južne Amerike.

 „Cilj kome sam stremio čitavog života bio je da  omogućim ljudima da ostvare svoj san i imaju svoj dom. Veoma sam ponosan što sam prepoznat na ovaj način, ali rad se ne završava ovde. Građevinska industrija je na dobroj poziciji da i dalje ima pozitivan uticaj na život građana, a nasledstvo kompanije MRV nastaviće generacije koje dolaze“ rekao je Rubens Menin, nosilac priznanja EY Svetski Preduzetnik godine 2018.

Ove godine u trci za najprestižnije priznanje u preduzetništvu našlo se 56 nacionalnih pobednika i nosilaca priznanja EY Preduzetnik godine iz 46 zemalja.

Našu zemlju na ovogodišnjem izboru za EY Svetskog Preduzetnika godine predstavljao je Radovan Milojević, osnivač i vlasnik  kompanije Stublina.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo