HIT video kako Palma deli pomoć: Za gospodina tri hiljade, za gospođu dve…

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Video snimak na kome se vidi kako Dragan Marković Palma u hodu rešava problema građana Jagodine izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, prenosi Nedeljnik.

Snimak je nastao 24. avgusta ove godine tokom prijema starijih Jagodinaca, koji su se najviše žalili na male penzije koje su nedovoljne da im pokriju troškove za lekove.

“Koristite lekove”, pita Palma jednog starijeg gospodina, koji nije stigao ni da odgovori na pitanje, da bi Palma rekao: “Dobro, tri hiljade za gospodina”, i prešao na sledećeg. Situacija se potom ponavlja…

Od Palme pomoć je potražila i starija gospođa koja je rekla da joj sin 1971. godište ne radi. Palma je rekao da njen sin dođe u ponedeljak i da utorak počinje da radi, jer “ne može neko ko ima trideset i nešto godina u Jagodini da ne radi”.

Na društvenim mrežama se mogu pročitati različiti komentari: Od “Palma je sistem”, “Ovoga se ni montipajtonovci ne bi dosetili”, pa do zgražavajućih komentara koji upućuju da je “ovo ponižavajuće”…

Izvor: Nedeljnik

Foto: Beta

Komentari 8

 1. Dragana Crkvenjakov

  Svidelo se to nekome ili ne ali Palma pomaze i brine o svojim glasacima ,tj. gradjanima.On je obezbedio i autobus koji besplatno odvozi gradĵaane,tj.njegove glasace u Beograd na lecenje.Brine o njihovim potrebama i problemima i pri tom pokazuje kako se nameski trose drustvene pare.Svaka cast i ja bih volela da moj gradonacelnik preslika ovo na moju opstinu.Sa N.Beograda sam .

  • vi to ozbiljno

   Draga Dragana, on brine o narodu kao o stoci, jer nas je narod postao upravo stoka. Daj im hleba i igara, i oni ce ljubiti ruku svog gospodara.
   Tuzno, sramno, bizarno.

  • Draganče

   Pretpostavljam da imate vise od 70 godina čim likujete ovome…Eee Srbijo,Srbijo zbog ovakvih nam se i desavaju Vučić,Dačić,Palma i ostale…

 2. Draganče

  Strava i žasu!!!

 3. milenko

  Stariji gradjani misle da su pocastvovani Palminimim milosrdjem. U svojoj nemoci nisu svesni koliko su unizeni. Sa tako unizenima moguce su svakakve manipulacije, sto Palma vesto koristi. Unizeni su izgubili ljudsko dostojanstvo. Taj koji ih je unizio sad se pojavljuje u ulozi sveca.

 4. jasna

  Nepismeni, polupismeni, poniženi, sirotinja, stari, nemoćni, bolesni, to su kategorije
  stanovništa u Srbiji kojima se manipuliše. Zar nije grešno i neljudski koristiti
  takve ljude zarad 2-3-4 hiljade dinara socijalne pomoći. Kao na pijaci…pogadjanje
  zarad sitnih para…a penzije su im smanjene već godinama…eto zašto nemaju ni
  za lekove.

 5. Jelena

  Zaradili su oni za lekove i nije im potrebna milostinja, potrebna im je penzija. Drzava ih polagano,ali sigurno ubija- nemaju za lekove, lekovi koji se prepisuju na recept cesto su jeftina zamena lekova koji su im potrebni ,takodje placaju ucesce za taj lek. Nemaju dovoljno za lekove,hranu,garderobu, za osnovne zivotne potrebe. Nemaju pravo na narodnu kuhinju i socijalnu pomoc jer primaju penziju. Deca bi im pomogla ali su nezaposlena, a ni deca nemaju pravo na socijalnu pomoc jer zive sa roditeljima koji imaju penzije. Legalna ubistva. E da imaju pravo na VAUCER od 5 000 dinara ukoliko zele da letuju ili zimuju u hotelima sirom Srbije. Ponizavajuce samo tako.

 6. Pingback: IZJAVA DANA: Samo pokušajte da zaustavite Dragana Markovića Palmu - Bizlife.rs