IGRA SA RAČUNIMA: Država deli 100 automobila i 10 stanova

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: N1

U nagradnoj igri sakupljanja fiskalnih računa koju organizuje Vlada Srbije biće podeljeno 100 Fijata, kao i najmanje 10 stanova. Prva izvlačenja nagrada očekuju se već u martu.

Kao jedna od glavnih nagrada i ove godine biće Fijat, s tim što ih ima duplo više. Naime, Uprava za javne nabavke donela je pre dva dana odluku o dodeli ugovora kompaniji FCA Srbija iz Kragujevca za nabavku 100 putničkih vozila.

Radi se o Fijatu 500L u paketu opreme „pop star“, koji ima menjač sa šest brzina, manuelni klima uređaj, senzor pritiska u pneumaticima, elektropodesive spoljne retrovizore sa grejačima, centralnu bravu sa daljinskom komandom, čelične felne, erbegove za vozača i bočne, led svetla…

Takođe, prošle godine podeljeno je ukupno šest stanova, dok će ove biti najmanje 10, a učesnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ očekuju i brojna putovanja i druge vredne nagrade.

Inače, za devet dana od početka nagradne igre u Pošte Srbije stiglo je više od 31.000 koverata sa računima i slipovima koje su poslali građani.

Ceo nagradni fond za novi ciklus nagradne igre biće poznat najkasnije 14. februara, do kada Vlada Srbije ima rok da usvoji pravila i finalni fond nagrada.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju samo punoletni građani Srbije. Pravilo je da u koverti mora biti minimum deset fiskalnih računa ili deset slipova sa minimalnim iznosom od 100 dinara. Računi i slipovi ne smeju da se mešaju u istoj koverti.

Potrebno je na koverti napisati ime i prezime, adresu i broj telefona, dok sa druge strane, umesto adrese primaoca, treba da piše „Uzmi račun i pobedi 2018“. Poštarina se ne plaća.

Izvor: Blic

Foto: N1