• English
X

Vesti dana

Južne vesti: Još jedna radnica Jure ostala bez posla zbog bolesti

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Nakon što joj je posle ukupno 2 godine rada istekao ugovor u “Juri”, 35-godišnja Sanja Jovanović je obaveštena da tamo više neće raditi, jer kompanija ne želi da joj produži ugovor, pišu Južne vesti.

Ona boluje od raka grlića materice, tvrdi da je radila i bolesna samo da ne bi dobila otkaz, a nadala se da joj se ovo neće desiti jer se uvek, kaže, trudila da bude uzoran radnik.

Jovanovićeva je radila na traci. Iako je posao težak jer se dugo stoji, kaže, uspela je da se snađe i bila je zadovoljna.

Za skoro 2 godine koliko je radila u “Juri”, tvrdi, nije kasnila na posao, nije uzimala slobodne dane i nije pravila probleme, jer se nadala da će da dobije ugovor za stalno.

Iako boluje od karcinoma grlića materice već 2 godine, kaže, tek pre Nove godine je saznala da nešto nije u redu. Poslednja 3 meseca je radila bolesna, ističe, jer se plašila da ostane bez posla.

Na bolovanju je, objašnjava, bila od 8. marta, a vest da u “Juri” neće da joj produže ugovor saznala je dok je u Kliničkom centru čekala da da krv zbog analiza i nastavka terapije, pre nekoliko dana.

Tada su joj iz kadrovske službe rekli da su upoznati sa njenom situacijom i da su raspravljali o tome da li da joj produže ugovor, priča Jovanovićeva, ali su ipak odlučili da joj kažu da dođe po radnu knjižicu, pišu Južne vesti.

Povezane vesti

 

Izvor: Južne vesti

Foto: Beta