Koka kola uz Olimpijski tim Srbije i u Tokiju 2020

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Potpisivanjem ugovora kompanije Koka kola (Coca-Cola) sa Olimpijskim komitetom Srbije (OKS) nastavlja se podrška te kompanije olimpijcima i tokom naredne tri godine, kao i na Olimpijskim igrama koje se održavaju u Tokiju 2020. godine.

Ugovor o partnerstvu potpisali su direktor franšize kompanija Koka kola u Srbiji Abhaj Parnekar i predsednik OKS Božidar Maljković, čime je nastavljena dugogodišnja saradnja i podrška srpskim olimpijcima.

Kompanija Koka kola jedan je od najstarijih partnera Olimpijskih igara i sponzor Međunarodnog Olimpijskog komiteta. Devedeset godina dugo partnerstvo uspostavljeno je 1928. godine, nikada nije prekinuto i predstavlja jedno od najdugotrajnijih u svetu.

U Srbiji, kompanija je podržala razvoj mobilne aplikacije OKS – TreninGO nastale sa idejom da motiviše korisnike da budu aktivni i redovno vežbaju.

Aplikacija korisnicima pomaže da pretražuju više od 120 staza za trčanje i teretana na otvorenom širom Srbije, unaprede svakodnevne navike, planiraju treninge i postignu lične fitnes ciljeve uz pomoć i vođstvo srpskih olimpijaca.

Kompanija  će nastaviti da podržava aktivnosti Olimpijskog komiteta Srbije kao što su Sportski izazov i Olimpijski čas, ali i mnoge druge koje imaju cilj da podstiču aktivan život, ispravne navike, fer plej i timski duh kod dece i mladih.

Parnekar je istakao da je Koka kola je jedan od prvih i najstarijih sponzora Olimpijskih igara na svetu, i ove godine se obeležava 90 godina tog partnerstva.

“Izuzetno smo ponosni na veoma uspešnu saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, a posebno me raduje to što će Rosa, kao zvanična voda olimpijskog tima, nastaviti da hidrira i doprinosi rezultatima naših najuspešnijih sportista. Zajedničke vrednosti koje delimo: tolerancija, fer plej, timski duh, mir, sloboda, zajedništvo i jednakost ljudi iz celog sveta u osnovi su naše podrške najznačajnijoj sportskoj manifestaciji, i biće nam zadovoljstvo da bodrimo i sportiste iz Srbije u njihovoj borbi za medalje”, rekao je on.

Maljković je rekao da je nastavak saradnje na različitim projektima potvrda kvalitetnog partnerskog odnosa koji imaju OKS i Koka kola imaju već drugi olimpijski ciklus.

“Potpisivanjem ugovora sa kompanijom Coca- Cola, Olimpijski tim Srbije dobio je veliko pojačanje na putu ka Tokiju. Na putu do Igara, olimpijci prolaze različita takmičenja i njihov uspešan nastup u velikoj meri zavisi i od pomoći i podrške sponzorskog tima koju osećaju i radujemo se što je kompanija Coca-Cola sa nama na putu pravih vrednosti”, istakao je Maljković .

Izvor: BizLife

Foto: Promo