Komunalna milicija se “NAORUŽALA” sa 40 Škoda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beoinfo_printscreen

Dan pošto je stupio na snagu Zakon o Komunalnoj miliciji, ispred Skupštine grada predstavljeno je 40 novih Škoda koje su predate na upotrebu “komunalcima”.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i v. d. gradskog sekretara za poslove komunalne policije Ivan Divac predstavili ispred Skupštine grada 40 novih vozila za Komunalnu miliciju.

Kako se navodi u saopštenju Grada Beograda, Vesić je naglasio da je u utorak na snagu stupio zakon o Komunalnoj miliciji, a da je Grad sada predao toj službi 40 novih automobila, te da će milicija biti mobilnija, voditi računa o komunalnom redu i brinuti o svemu što je u interesu građana.

On je dodao da je Komunalna milicija u Beogradu imala devet vozila.

Prema njegovim rečima, od stupanja Zakona na snagu Komunalna milicija moći će efikasnije da se bori protiv onih koji stvaraju buku, bahato se parkiraju, ne vode računa o pari i mirisima iz ugostiteljskih objekata ili na bilo koji način krše komunalni red.

On je najavio da će milicija dobiti i nove uniforme po kojima će biti prepoznatljiva i da su građani izglasali crvenu boju kao boju komunalne službe.

Vesić je dodao da sada u Beogradu ima nešto manje od 300 komunalnih milicajaca, da će uskoro biti primljeno još 60, a tokom naredne godine još 300 novih milicionera.

KOMUNALNA MILICIJA: Veća ovlašćenja i biće je SVUDA


Izvor: Beoinfo,BIZLife

Foto: Beoinfo_printscreen

Komentari 1