Mali: Ako Vučić kaže, biću gradonačelnik

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta, Miloš Miškov

Ako predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbornicima predloži da ja budem gradonačelnik Beograda u naredne četiri godine, tako će i biti, kaže za Blic Siniša Mali.

On je naveo da su beogradski izbori najveće priznanje za sve koji su vodili grad u protekle četiri godine. „Kandidovali smo vidljive rezultate i realne planove a ne samo jedno ime. Očuvali smo kontinuitet i stabilnost zato što su Beograđani galsali za naporan rad i vidljive rezultate a ne za dokazane laži i ogoljenu mržnju“, naglasio je aktuelni gradonačelnik Beograda.

Kaže da će obavljati tu dužnost i u narednom periodu ako to predloži predsednik Vučić.

„Njegovo mišljenje i njegove odluke izuzetno cenim jer znam da mu je na umu isključivo interes građana. Gradonačelnik će biti osoba koja će raditi isključivo u interesu Beograđana. Ipak, dobar tim oko gradonačelnika je važniji od toga ko će biti sam gradonačelnik“, ističe Mali.

Komentarišući pisanje medija da mi mogao da uđe u Vladu i na funkciji ministra privrede zameni Dušana Vujovića, on kaže da da mediji vole da spekulišu i dodaje da je najveća čast za jednog čoveka kada dobije priliku da služi svom narodu.

„Dao sam sve od sebe da Beograd bude bolje i lepše mesto za život svih Beograđana i oni su na izborima glasali da se tako nastavi. Sada moramo to poverenje da opravdamo napornim i marljivim radom. Vi dobro znate da nisam osoba koja trči za funkcijama već mi je najvažnije da posao bude valjano urađen“, naglasio je Mali.

Izvor: Blic

Foto: Beta, Miloš Miškov

Komentari 2

  1. Nikola

    Pokradeni su glasovi na biralistima narod to koji nije glasao dobro zna.manipulacija i bahatost vam je glavna uloga za zamajavanje naroda.

  2. Miskec

    U ovoj drzavi sve pocinje i zavrsava se recenicom:“Ako Vucic kaze!“