Mali o martovskoj novogodišnjoj rasveti: A zašto da ne?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Skidanje novogodišnje rasvete sa ulica Beograda, koja je počela da se postavlja još krajem septembra prošle godine, počelo je pre pet dana. Tako je Beograd bio u prazničnoj atmosferi čitav 161 dan. Upitan zašto je novogodišnja rasveta ostala malte ne do proleća, gradonačelnik Beograda Siniša Mali je, gostujući u jutarnjem programu Prve TV, rekao: „A zašto da ne”.

„Nikada nam nije bio lepši Beograd, nikada nije bilo više turista, nikada više nije bilo prihoda od turizma“, istakao je on.

Mali je rekao i da ne razume zašto bi, kao ranije, moralo da se radi tako da se novogodišnja rasveta postavi 25. decembra i za deset dana skine. „Beograd je evropska metropola i mi moramo da budemo konkurentni. Ljudi kada odlučuju gde će proslaviti Novu godinu o tome ne donose odluku 25. decembra, već u junu, julu“, rekao je gradonačelnik, preneosi B92.

Izvor: Tv Prva, B92

Foto: Beta

Komentari 6

 1. Coco

  Ili što bi njegov predsednik rekao: mene je sramota koliko nam je dobro

 2. asd

  Ma ti si presao igricu, nema dalje.

 3. Radoznali

  Mogu li i ja dobijem neku pljeskavicu?

 4. Ja

  Ne placa on tu struju, nego mi smrnici koji jedva prezivljavamo iz meseca u mesec. Dazbine sve vece, a njemu je bitnije da je grad okicen. A turisti za Novu godinu ne dolaze u novembru, pa da ostanu 3 meseca. Turisti treba stalno da dolaze, a da se radi na uredjenju celog grada. Oni su postavili sijalice i misle da je grad tako sredjen. To je to. Potrudite se vise.

 5. Komsija

  Haha, kakvi politicari, takvi i odgovori…takav i narod.

 6. FrancuskaRevolucija

  Na kojim drogama je mali?!