Ministar kulture ne razmišlja o ostavci

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube screenshot

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da i ne razmišlja da podnese ostavku nakon sukoba sa vlasnikom TV Pink Željkom Mitrovićem oko rijaliti programa i komentara predsednice Srbije Ane Brnabić.

“Izjavu predsednice Vlade Ane Brnabić nisam shvatio kao kritiku stava Ministarstva kulture i informisanja i mog ličnog stava da skarednim sadržajima nije mesto u medijima sa nacionalnom frekvencijom, što uostalom i stoji u Zakonu o elektronskim medijima”, kazao je Vukosavljević za današnji “Kurir”.

Dodao je da o ostavci ne razmišlja, a da su povremeno različito nijansirana razmišljanja članova Vlade u odnosu na odredjene teme deo uobičajenog kolorita, a ne ekskluzivitet srpske vlade.

Izvor: Beta

Foto: Youtube screenshot

Komentari 1

  1. Mučenik

    Nema potrebe da ministar kulture Vlaisavljević podnosi ostavku, on ništa nije loše rekao, a što se neke nakaze uvredili njegovom izjavom je njihov problem. Oni koji kritikuju ministra njih treba da bude sramota i na njihovoj edukaciji deca će “odrastati” u zdravoj ekološkoj, po ranijoj porodičnoj atmosferi. Do sada deca znaju ko im je i kakav otac i majka kao emancipovana žena. Ako kritizeri postave kriterijume rađanja i vaspitavanja dece nek je Bog na pomoći deci i onih koji će ih vaspitavati i odgajati. To je taj evropski tunel mraka, edukacija dece na gej slikovnicama gde će “Roko imati dve mame, a Ana dvojicu tata”, zbog toga je na isti način nadrljao nadrljao i drugi ministar, Popović. Bolje je da kritizeri posmatraju i prostudiraju stada ovaca ili krda goveda, tamo ovnovi ne navale na ovna ili bik na bikova iz emotivnih razloga. I na kraju, udarne vesti se prave po meri udarenih ili ih prave udareni.