Miša Vacić u ulozi spasitelja i „građanskog hapsioca“ (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: N1 Screenshot

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić spasio je jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako je objasnio, sve se dogodilo u blizini OŠ Duško Radović, prenela je televizija N1.

„Šetajući psa video sam kako jedan mladić davi stariju gospođu, išao sam im u susret i iz daljine mi najpre nije bilo jasno o čemu se radi. Međutim, kad sam čuo da žena viče „upomoć“ požurio sam ka njima. On je u tom trenutku toj ženi strgao zlatan lančić s vrata i pokušao da joj otme i torbu. Dok sam trčao ka njima glasno sam vikao „šta radiš to, bre“ i onda se on dao u beg“.

Vacić objašnjava da je za napadačem trčao oko 20 metara, ali je, kako kaže, bio brži od njega.

„Kad sam ga stigao, uhvatio sam ga i rekao „lezi na pod, da ne pustim psa“. Nisam ga tukao, nisam ga ni pipnuo, samo sam mu rekao da stavi ruke iza leđa. Potom sam ga podigao i držeći mu ruke iza leđa odveo ga do obezbeđenja obližnje zgrade, dok sam prolaznicima i komšijama rekao da zovu policiju“.

Policija je, objašnjava Vacić, ubrzo stigla, uhapsila napadača, dok su se Vaciću, kako nam je sam rekao, svi zahvalili, i napadnuta baka i komšije ali i, napominje, policija.

„Mislim da je dužnost svakog rodoljuba da štiti svoju zajednicu, svoj komšiluk i ni jednog sekunda nisam se dvoumio šta da uradim“, poručio je Miša Vacić uz sledeću konstataciju upućenu novinarki N1:

„Budući da vi kažete da ste objektivna i nezavisna televizija, mogli biste da objavite da je jedan desničar učinio dobro delo“, poručio je Miša Vacić u razgovoru s novinarkom N1.

Podsetimo se I antologijskog gostovanja Miše Vacića na N1

Izvor: N1

Foto: N1 Screenshot

Komentari 2

  1. Baki 55

    Jurio ga čak 20 m i stigao sa sve bojlerom ispred sebe? Kad mu je rekao da legne jer će pustiti psa, lopov poslušno legao i sačekao policiju? Saznali smo da opasan momak šeta opasnog psa. Šta li je baba za to vreme radila? Ali, sada baba više nije važna i nju možemo da zaboravimo. SrBski dešnjak = srBski heroj. Ničega se ne plaši kao ni šef. Čiča miča i gotova priča.
    Mene zapravo najviše zanima od čega živi ovaj lik? Nije bio zaposlen u Kancelariji za KiM ali je od njih dobio otkaz? Kasniji status nepoznat ali sudeći po povećanju gabarita i pomenutog bojlera ne fali mu ni ića ni pića.

  2. Branka Jovanović

    Ako ne zna selo, džabe trud.