Na Tajlandu ubijeni britanski milijarder i njegova supruga

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube screenshot

Tela britanskog milijardera Alena Hoga i njegove tajlandske supruge pronađena su danas u njihovoj luksuznoj vili u Tajlandu, nedelju dana posle njihovog ubistva koje je, kako se sumnja, naručio brat njegove supruge, saznaje se iz policijskih izvora.

Hog (64) je ubijen hicima iz vatrenog oružja, a njegova supruga Not Suden (60) udarcima čekića, rekao je za Frans pres komandant policije Manas Kerdusuko.

Tela su nađena u iskopanim rakama dubokim oko dva metra na imanju njihove vile koja se nalazi u provinciji Fre, na severu zemlje, dodao je on.

Istražitelji sumnjaju da je Varut Ratansadžakit, stariji brat supruge britanskog milijardera naručio dvostruko ubistvo i angažovao troje izvršitelja kojima je ukupno plaćeno 50.000 bata (oko 1.300 evra).

„Motiv ovog zločina je porodični i finansijski sukob koji dugo traje između bračnog para i Varuta Ratansadžakita“, rekao je šef policije.

Dvojica od trojice angažovanih ubica su uhapšeni i dva naloga za hapšenje izdata su za trećeg osumnjičenog i za brata ubijene Not Suden.

Alen Hog, inženjer i poslovni čovek poreklom iz Edinburga, pre više godina preselio se u Tajland gde je izgradio luksuznu vilu, prenose britanski mediji. Oni pišu da je više mrlja krvi pronađeno oko bazena u njegovoj kući.

Izvor: Beta

Foto: Youtube screenshot

Komentari 3

  1. Ana

    Nesto mi se ne ide na taj Tajland, pa i da imam miljardu.

  2. redovni posetilac

    pa i ne treba da ideš. Tajland je raj za muškarce. Vi ste samo teret na tom putu..

  3. JOVANA

    NA TAJLANDU JE SPECIJALITET POMFRIT OD BUBAŠVABA, ŠTO NIJE PO MOM UKUSU, INAČE PRELEPA ZEMLJA. DOKLE SU STIGLI SA PORODIČNIM PRAVOM NEZNAM, ALI OČIGLEDNO DA ZET NIJE DOVOLJNO PLATIO ZA MLADU. ZBOG OBILNIH KIŠA MUŠKARCIMA VIŠE ODGOVORA JER MOGU ČESTO DA UMOČE, PROSTITUCIJA HARA. SREĆAN PUT…..