Najpoznatiji “zaštitnik” srpskih penzionera apeluje na trgovinske lance

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Medija centar

Penzioneri u Srbije troše godišnje pet milijardi evra i najmanje što trgovinski lanci i korporacije “mogu da učine u znak zahvalnosti je da im izadju u susret određenim popustima”,izjavio je danas u Nišu Milan Krkobabić, ministar zadužen u Vladi Srbije za regionalni razvoj.

“Ti popusti treba da budu kontinuirani i u vreme kada je to penzionerima najneophodnije”, rekao je Krkobabić na Petom Sajmu penzionera u Oficirskom domu u Nišu gde živi 70.000 penzionera.

Krkobabić je relap da bi u svim regionalnim centrima trebao da bude takvih sajmova kako bi penzioneri mogli povoljnije da dodju do namirnica i usluga.

Izvor: Beta

Foto: Medija centar

Komentari 2

  1. Mučenik

    Da li ovaj nadobudni i nepismeni ministar zna šta je rekao u Nišu o penzionerima. Naime, rekao je da penzioneri godišnje potroše pet milijarde evra na tržištu, a to je u proseku 245 evra mesečno. S druge strane prosek penzija je219 evra mesečno. Kada penzioneri podmire komunalije, struju, telefone, lekove, gde mogu ta potroše 245 evra u trgovini, kada su pola penzije dali za podmirenje dažbina i još izdržavaju sinove i unučad, od priče ministra ništa nije tačno, prolupao (ne)čovek načisto. Dosta je pomagao penzionerima, nedorasla bitanga. Bolje mu je da čuti, kako ne bi ga penzioneri “mrsno” pozdravili!

  2. Dr Miggyy

    Krkobabić se pokazao kao zaštitnik penzionera, nemoj više da ih štiti i da im pomaže “kao Rus Bugarinu”. Taj nezreli čovečuljak i poltron ΛV valjda se iznapomagao penzionera i bolje mu je da ih više ne pominje. Bolje mu je u Deliblatskoj peščari da čuva ovce, mada i u to sumnjam. A što se tiče zadrugara i njih će srediti kao što je pomogao u sređivanju i pljačkanju penzionera. Kada ga čuje njegov otac Jovan, kako pomaže penzionere i na njih se oduševljava, okretaće se u grobu svom i prokleće sebe kakvog debila je odgojio. On je toliko samostalan da u srcu nosi sliku vođe ΛV i bez njega je deziorentisan u prostoru sa svojom kombi i familijarnom partijom.