NARUŠENI “PORODIČNI” ODNOSI: Toma nije došao ni na slavu SNS-a

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Srpska napredna stranka (SNS) treba da bude ponosna što je Srbija zemlja slobodnih ljudi i koja sama vodi unutrašnju i spoljnu politiku, izjavio je na proslavi stranačke slave Sveta Petka njen domaćin Marko Đurić.

Na proslavi su bili premijerka Ana Brnabić, funkcioneri SNS koji su i ministri u Vladi Srbiji, guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković, predsednik SPS Ivica Dačić, predsednik PSS Bogoljub Karić.

Đurić je još rekao da zahvaljujući Vladi i predsedniku Aleksandru Vučiću Srbija ima “najbolje međunacionalne odnose” i da “svi u Srbiji zajedno rade na tome da se Srbija uspravi u ekonomskom smislu”.

“SNS danas ima razloga da ide uzdignute glave, 700.000 članova SNS treba da budu ponosni time što je SNS svojim radom i trudom pokrenula točak istorije napred”, naveo je Đurić.

Đurić je ocenio da je “Srbija je preokrenula svoju sudbinu” i vratila se “iz ambisa i ponora i ekonomskog sunovrata”, da je iz pada prešla u rast bruto domaćeg proizvoda, da rastu strane investicije, otvaraju se radna mesta.

Izvor: Beta

Foto: Beta