Ni urednica magazina BIZLife nije dobila vodu u studiju N1 (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Velika frka digla se početkom godine kada je Miša Vacić gostovao u Novom danu na televiziji N1. Ne samo zbog „briljantnog nastupa“, već i zbog činjenice da Vaciću u studiju ove televizije nije ponuđena voda. Tada su društvene mreže preplavile fotografije „gostiju bez vode“, a danas se to desilo i nama. Urednica magazina BIZLife Nevena Azinović bila je gošća Novog dana i, naravno, nije dobila vodu.

Dokaz možete da vidite i u videu na kraju vesti, a ovom prilikom BIZLife izražava protest zbog ovakvog ponašanja naših kolega sa N1.

„U momentu kada sam videla da na stolu nema čaše, pomislila sam na istu situaciju u kojoj je bio Miša Vacić i shvatila sam o čemu je on pričao i zašto je tako pričao. S druge strane, nadam se da neću proći kao Vacić i završiti karijeru posle jednog gostovanja i nemogućnosti da suvim ustima kažem ono što hoću da kažem,“ rekla je Nevena Azinović odmah posle izlaska iz studija.

Šalu na stranu, naša urednica magazina gostovala je danas u prelistavanju štampe na N1 i tom prilikom pored aktuelnih tema, govorila je i o novom, junskom, broju magazina BIZLife. Zahvaljujemo se N1 na pozivu.


Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot

Piše: M.M.

Komentari 1

  1. Bzv

    Pa niko osim Mise Vacica nije ni dobio vodu… to je razgovor od 20min. u jutarnjem programu, nije talkshow u 20h gde se posedi ko zna koliko sat pa da ljudi ozedne. Razgovor je brz, smenjuju se gosti, nema potrebe stvarno a ako je neko stvarno zedan, pa trazite vode ljudima dok ne pocne snimanje.