NIJE DOSTA: Vesić najavio nove radove u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je početak novih infrastrukturnih radova u Beogradu u narednim danima.

On je najavio nastavak radova u Gračaničkoj ulici i na Kosančićevom vencu, ali i izradu kanalizacionih i vodovodnih mreža u Malom Mokrom Lugu, Barajevu, Obrenovcu, kao i fabriu za preradu otpadnih voda u Pinosavi i Belom Potoku.

Prema rečima gradskog menadžera, već sutra i narednih dana kreću novi radovi, nastavlja se posao na Kosančićevom vencu i u Gračaničkoj ulici, ali i kanalizacija u naselju Mali Mokri Lug.

Takođe, navodi Vesić, u opštini Barajevo radiće se vodovodna mreža u naseljima Arnajevo i Rožanci, za šta je izdvojeno oko 170 miliona dinara.

Gradski menadžer je osim pomenutih radova najavio i drugi deo rekonstrukcije Ulice Ljubiše Jelenkovića u Rakovici i odgovorio na pitanje o različitom broju radnika na pojedinim gradilištima.

“U zavisnosti od lokacije i vrste radova, postoje trenuci kada mora da se napravi pauza, recimo zbog sušenja betona ili nečeg drugog. Radi se u dve smene, do 23 sata, nakon toga nije moguće jer je prekasno i ljudima koji stanuju u blizini je potreban odmor”, objasnio je Vesić gostujući na RTS-u, prenosi Gradska uprava.

Kako je istakao, naredne godine u Beogradu se očekuju “veliki radovi”, poput rekonstrukcije Ulice kneza Miloša, Trga republike, četiri garaže, ceo potez od Ruzveltove ulice do Ulice cara Dušana, 27. marta, Kraljice Marije, kao i Džordža Vašingtona.

“To su poslovi koji moraju da budu obavljeni, jer ovaj grad mora da se uredi”, naglasio je Vesić.

Govoreći o rokovima za završetak radova, Vesić je istakao da je će rok za završetak Ruzveltove ulice biti probijen zbog obimnosti poslova, ali da to neće uticati na konačni rok.

On je podsetio da je 16. novembar konačni rok za završetak svih radova na Slaviji, Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj ulici.

Izvor: RTS

Foto: Beta

Komentari 1

  1. DrZ

    Postoje li PRIORITETI ili samo SMINKA??? Mogli bi da razmislirte o uskom grlu u Save Maskovica na Trosarini i rekonstruisete tih 300m!!!