Nove epizode serijala „Mile protiv tranzicije“ ipak na TOP kanalu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube screenshot

Kompanija United Media, koja je potpisala ugovor za produkciju novih epizoda popularnog serijala “Mile protiv tranzicije”, demantuje navode objavljene u dnevnom listu Blic da će nove epizode biti emitovane na kablovskom kanalu Superstar.

Koordinator za internet i multimediju „Telekom Srbija grupe“ i direktor Mtela Vladimir Lučić izjavio je u intervjuu za Blic da će na kanalu Superstar, pored serije „Državni posao“, biti emitovan i serijal „Mile protiv tranzicije“.

Iz United Media su saopštili da su potpuno netačni navodi kompanije Telekom, koja je vlasnik kanala Superstar, da će nove epizode serije „Mile protiv tranzicije“ biti emitovane kod njih, navodi se u saopštenju.

Kompanija United Media potpisala je ugovor za produkciju 30 novih epizoda i one će biti emitovane na TOP kanalu.

Autor i scenarista popularne serije „Mile protiv tranzicije“ Srđa Anđelić potvrđuje da je potpisan ugovor sa United Media i da se uveliko priprema serija koja će biti premijerno prikazana tokom 2019. godine na kanalu TOP. On dodaje da rad na novim epizodama uveliko u toku, kao i da je u planu snimanje 30 novih, dvadesetominutnih epizoda.

Izvor: United Media

Foto: Youtube screenshot