Novi film Lazara Ristovskog, još se snima, a već „rasprodat“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: youtube

Gradsko veće u Čačku izdvojilo je blizu milion dinara za kupovinu karata za film „Čarape kralja Petra“ koji još nije ni snimljen, piše Danas.

List prenosi da Čačak nije jedini grad, odnosno opština, koji su iz budžeta izdvojili ogromnu sumu za nabavku karata za film producenta Lazara Ristovskog, čije snimanje je još u toku.

Iz više izvora Danasu je potvrđeno da su gradonačelnici ili predsednici opština u Srbiji dobili „direktivu“ za kupovinu karata, čime su se uključili u finansiranje novog filma poznatog glumca, koji je  i otvoreni simpatizer vladajućeg SNS-a.

Čačak je kupio 4.300 karata za nezavršeni film, a gradonačelnik Milun Todorović ne vidi ništa sporno i ocenjuje da je reč o filmu od nacionalnog značaja. Ističe i da su karte kupljene po ceni od 200 dinara, a kada bude počelo emitovanje filma koštaće 350 dinara.

Zbog istorijski važne teme kao što je Veliki rat, prihvaćen je predlog producentske kuće Lazara Ristovskog   „Zilion film“, uz konusltacije sa osnovnim školama, napominje prvi čovek Čačka.

Izvor: Danas

Foto: youtube

Komentari 1

  1. danillo

    Kako ste, gospodine Ristovski?