Novi misteriozni BILBORDI u BG-u – da li ste ih PRIMETILI?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay/FB, Goran Vesić

Nova nedelja, novi bilbordi u Beogradu koji privlače pažnju. Nakon i dalje misterioznih na kojima „Jer Srbija gubi“ pojavili su se manje misteriozni sa motivima iz istorije Srbije, ali i u vezi njih je nešto tajanstveno – povod zbog koga su postavljeni.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objasnio je na Fejsbuku da je reč o projektu „Slava Beogradu, Slava Srbiji“, koji se organizuje povodom gradske slave Spasovdana i praznika Vidovdana. Beograđani će u narednih mesec dana imati priliku da na 127 bilborda vide slike posvećene važnim događajima u srpskoj istoriji.

Projekat je predstavljen i u Starom dvoru a cilj akcije je, kako kaže Vesić, da se proslava gradske slave i značajnih datuma za prestonicu podigne na viši nivo, te da se građani podsete, a naročito da oni mlađi nauče nešto iz bogate srpske srednjovekovne istorije.

„Danas je u našem Beogradu postavljeno 127 slika na bilbordima sa motivima iz srpske istorije! Slavimo Beograd, slavimo Srbiju, Spasovdan i Vidovdan. Hvala svima koji su učestvovali kako bi ova akcija, koja je organizovana prvi put u našem gradu, bila realizovana“, rekao je Vesić.Šta vi mislite o akciji, jeste li primetili ove bilborde?

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay/FB, Goran Vesić

Komentari 1

  1. Nikola

    Slavu mu i slava joj!