Novosti: Putina će dočekati 70.000 ljudi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP

Vladimira Putina, koji 17. januara dolazi u posetu Srbiji, trebalo bi ispred Hrama Svetog Save u Beogradu da dočeka više od 70.000 ljudi, pišu „Večernje novosti“.

Kako navodi list, taj doček organizovaće nevladin sektor i patriotske organizacije, a podršku će im, kako se očekuje, dati i Srpska napredna stranka.

Planirano je, navode „Novosti“, da se učesnici okupe na Trgu republike i krenu zajedno prema Hramu Svetog Save kako bi stigli u trenutku kada u svetinju bude dolazio i lider Ruske Federacije.

Detalji Putinovog boravka trebalo bi do tančina da budu razrađeni do subote, a očekuje se da u Beograd stigne i njegova prethodnica kako bi sa našim bezbednjacima još jednom proverila da li je sve pod konac pred značajnu posetu, pišu „Novosti“, a prenose agencije.

Izvor: Novosti

Foto: Beta/AP

Komentari 2

  1. Djakon

    Od tih 70.000. prisutnih 69.000. će biti sns sendvičari.

  2. Baki 55

    Je l’ Putin dolazi kao duhovno ili svetovno lice? Mislim, zbog dočeka kod Hrama. Da je vernik nemam sumnje. KGB-ovac mora da bude vernik. Nešto mi pade na pamet film „Petparačke priče“ i deo kad ubica izgovara citat iz Biblije pre ubistva. Slučajno?