“Odmah sam pričao sa Stevanovićem, testiraću se ako se pokažu simptomi”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će biti testiran na koronavirus ako se pokažu simptomi.

Vučić je na pitanje da li se testirao nakon što je ta bolest utvrđena kod njegovog starijeg sina, odgovorio da je on odgovoran čovek i da je odmah razgovarao sa direktorom Infektivne klinike Goranom Stevanovićem

“Odmah sam razgovarao sa Goranom Stevanovićem, istog trenutka kad je moj sin primljen, o svojim kontaktima. Samo me pustite da sam brinem svoje brige”, kazao je on.

“Niste vi zabrinuti za moje zdravlje, niste bili ni 2. marta kada ste govorili da sam zaražen u Njujorku na konferenciji, niste baš toliki altruisti. Samo ste jedno želeli, a to je kako da me sklonite a onda biste me predstavili kao kukavicu, kao nekoga ko ne sme da se o pojavi pred svojim narodom”, kazao je on

“Došao sam u Niš da kažem da se nisam sakrio. Samo vas molim, nemojte licemerno da brinete o mom zdravlju, jer ne znate da li sam imao neke kontakte. Ja razgovaram sa lekarima svakoga dana, kada bude postojala bilo koja šansa da sam zaražen ja bih bio testiran. I da se ne brinete, posledice bi bile mnogo veće od te izolacije”, kazao je Vučić.

On je naveo da se video sa sinom i da je bio na bezbednoj udaljenosti.

“Video sam sina i volim ga beskrajno i neću da se pravdam zbog toga, ali sam se video i bio na bezbednoj udaljenosti od njega. Volim ga beskrajno i hvala vam što brinete, naročito vi sa DW-a”, rekao je Vučić na pitanje novinarke te redakcije kada je poslednji put bio u kontaktu sa sinom.

Kisić Tepavčević o Vučiću i testiranju: “Nema izuzetaka, protokol je isti za sve”


Izvor: BIZLife

Foto: Beta

Komentari 6

 1. Ivica

  Gospode Bože kakva izjava jednog predsednika države! Mi u karantinu a on šetka po konferencijama i tv strudijima gde je mnogo ljudi i još kaže “Samo me pustite da sam brinem svoje brige.”

  • Miki

   Psiho i to zestok

 2. unesite_vase_ime_vi

  a običan narod mora na testiranje zbog svakog sumnjivog kontakta….
  ne boji se on da će ga neko optužiti da je kukavica, nego da ne ispadne iz fokusa i da ne može da drži sve pod kontrolom….pravi diktator…

 3. Aleksandra

  Testirace se ako bude simptoma??????????
  Onda i ne mora, neka nastavi da seta po Srbiji.
  Sta radi Tužilastvo?
  Zasto ne odgovara sto se ne pridrzava mera?

 4. Bisenija

  Moj sin je dosao iz
  Nemacke nije testiran nije imao simptome dobio je 14 plus 14 dana .Nerazumem zasto se zakpn nepostuje i mije isti za sve .

 5. Gargamel

  Pa on je umislio da je spasilac Srpbije. On pod hitni treba da ide na ispitivanje zbog takvih kao sto je on i AB treba ponovi Goli otok otvoriti. On se setka , a mi smo u izolaciji i to vam je primer naseg Predsednika Sramota treba da se pokrije usima.